Header Ads


Unlabelled Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Renato Dall'Ara”

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Renato Dall'Ara”


Συνέχεια στους αγώνες του Nations League δίνεται στο κουπόνι του Σαββάτου (04/06). Το Betarades.gr επέλεξε το δυνατό σημείο της ημέρας από αναμέτρησης της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Ειδικότερα, η πρόταση έρχεται από το σπουδαίο ματς Ιταλία - Γερμανία. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Ας δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε σήμερα!
 
Στις 21:45, η Ιταλία υποδέχεται τη Γερμανία στο “Renato Dall'Ara” για τον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του Nations League.
 
Θέλει να συνέλθει η Ιταλία, μετά την ήττα με 3-0 στον τελικό του Finalissima από την Αργεντινή, ενώ είχε προηγηθεί το ψυχολογικό σοκ με τον αποκλεισμό από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ανασταλτική λειτουργία είναι το μεγάλο της πρόβλημα, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα εξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια. Ακόμη, δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης στα τρία πιο πρόσφατα εντός.
 
Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Γερμανία, που είναι αήττητη στους εννιά τελευταίους αγώνες. Οχτώ νίκες και μια ισοπαλία (1-1 με την Ολλανδία) είναι η συγκομιδή της. Προκρίθηκε εύκολα ως πρώτη του ομίλου της στο Μουντιάλ, με την επίθεση της να πετάει "φωτιές" (36 γκολ σε 10 ματς). Αναμφίβολα ποιοτικά τα ρόστερ των δύο ομάδων, που αναμένεται να παίξουν επιθετικά.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.