Header Ads


«Κατήγγειλε Ολυμπιακό σε FIFA και UEFA για εργασιακό εκφοβισμό ο Μάρκοβιτς»

«Κατήγγειλε Ολυμπιακό σε FIFA και UEFA για εργασιακό εκφοβισμό ο Μάρκοβιτς»


Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς έχει κάνει προσφυγή σε FIFA και UEFA κατά του Ολυμπιακού, καταγγέλλοντας εργασιακό εκφοβισμό, επιδιώκοντας να μείνει ελεύθερος από τους Πειραιώτες.

Προσφυγή στις FIFA και UEFA κατά του Ολυμπιακού φέρεται πως έχει καταθέσει εδώ και κάποιους μήνες ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. 




Ο νεαρός Σέρβος αμυντικός ζητά να λυθεί το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «telegraf.rs», αφού καταγγέλλει του Πειραιώτες για εργασιακό εκφοβισμό.

Οι Σέρβοι δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, τονίζοντας ότι ο συμπατριώτης τους έχει συγκεντρώσει τόσο βίντεο όσο και άλλα επιπλέον... στοιχεία που αποδεικνύουν τα όσα ισχυρίζεται. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ίδιος ισχυρίζεται πως τον ανάγκαζαν να προπονείται μόνος του πρωινές ώρες και γενικά κάτω από δύσκολες συνθήκες.



Αυτό που μένει να δούμε πλέον θα είναι ποια είναι η θέση του Ολυμπιακού για το θέμα. Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» τον αγόρασαν το καλοκαίρι του 2019 από την Παρτίζαν έναντι 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, υπογράφοντας έως το 2024. Δόθηκε δανεικός στη Λάρισα αλλά και στην ομάδα του Βελιγραδίου από την οποία αποκτήθηκε, ενώ συνολικά κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές.



Οι τρεις ήταν στο Κύπελλο Ελλάδας, με τελευταία την εκτός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό (3-2). Την περσινή σεζόν έπαιξε επίσης και στα προκριματικά του Champions League με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η πλευρά του παίκτη εκφράζει αισιοδοξία και αναμένουμε την απόφαση της προσφυγής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.