Header Ads


«Αφεντικό» ο Αλμέιδα: Οι «Έλληνες» που έκοψε για την ΑΕΚ!

«Αφεντικό» ο Αλμέιδα: Οι «Έλληνες» που έκοψε για την ΑΕΚ!


«Αφεντικό» στα Σπάτα από την πρώτη μέρα ο Ματίας Αλμέιδα - Δείτε ποιους «Έλληνες» έκοψε αμέσως ο νέος προπονητής της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αναλάβει δράση, χτίζοντας την ΑΕΚ της νέας σεζόν. Το... φρένο σε παίκτες της Super League και η μεταγραφική συνέχεια.

Πολλά και διάφορα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Οι αλλαγές ήταν ριζικές σε όλα τα επίπεδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δούμε μια… άλλη ΑΕΚ. Αποχωρήσεις και προσθήκες συνέθεσαν στο σκηνικό στο περιβάλλον της Ένωσης, με την σκυτάλη να περνάει στον μεταγραφικό σχεδιασμό.




Ματίας Αλμέιδα και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι έχουν ήδη σηκώσει μανίκια, περιμένοντας φυσικά και την συνδρομή του Μπρούνο Άλβες. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν οριστικά για τον Απόλλωνα και ο Πορτογάλος αναμένεται να πάρει το δρόμο για τα Σπάτα. Ουσιαστικά, οι τρεις τους θα αναλάβουν το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ. Η «Αγιά Σοφιά» βρίσκεται προ των πυλών, η νέα σεζόν θα βρει την ομάδα στο «σπίτι» της στη Νέα Φιλαδέλφεια και περιθώρια για νέα λάθη δεν υπάρχουν.

Ο Αλμέιδα θα είναι το απόλυτο «αφεντικό» στα Σπάτα, με τον Αργεντινό τεχνικό να το δείχνει με το «καλησπέρα». Μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση, αλλά τα υποψήφια ονόματα κάνουν… παρέλαση καθημερινά. Ο πρώην προπονητής των Τσίβας Γουαδαλαχάρα και Σαν Χοσέ θα έχει το κουμάντο στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, κάτι που έγινε φανερό και με τη λίστα που… κόπηκε.

Πριν την άφιξη του Αργεντινού, δύο ονόματα από το ελληνικό πρωτάθλημα «έπαιζαν» πολύ δυνατά για την ΑΕΚ. Οι Γιούρι Λοντίγκιν και Ντάνιελ Σούντγκρεν. Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Αλμέιδα έβαλε… φρένο σε αυτές τις προσθήκες, δείχνοντας πως δεν «καίγεται» για παίκτες της Super League. Ο Ρώσος τερματοφύλακας κατέληξε στην αγκαλιά του Παναθηναϊκού, ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον του αμυντικού του Άρη. Ο 48χρονος κόουτς «διέγραψε» τα ονόματα των δυο παικτών από την κιτρινόμαυρη λίστα, χαράζοντας μια διαφορετική πολιτική της ομάδας.



Ο νέος κόουτς της Ένωσης φαίνεται άκαμπτος στα «θέλω» του, δείχνοντας και προτίμηση σε παίκτες που ξέρει και έχει συνεργαστεί. Άλλωστε, για αυτόν τον λόγο και ο Ορμπελίν Πινέδα «φλερτάρει» με το κιτρινόμαυρο μπλοκάκι. Ενας μεσοεπιθετικός που απογειώθηκε στα χέρια του Αλμέιδα, κερδίζοντας και το εισιτήριο για τη La Liga. Αλμέιδα και Κουχάρσκι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία, με την ΑΕΚ να σκανάρει τη μεταγραφική αγορά για τις πρώτες της κινήσεις.



Ετσι ο Αργεντινός δείχνει, όπως με το τιμ του, έτσι και με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αποφασισμένος να ζήσει και να…πέτυχει με τις επιλογές του. Η ανάληψη ευθυνών ήταν κάτι που έλειπε από την ΑΕΚ των προηγουμένων ετών και η αλλαγή ρότας , φέρει φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του Αλμέιδα καθώς και των νεοφερμένων κιτρινόμαυρων στελεχών.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.