Header Ads


Κετσετζόγλου: «Τεράστια η ήττα της Επιτροπής - Ίσως και πάνω από μία οι προτάσεις της ΑΕΚ σε Πινέδα!»

Κετσετζόγλου: «Τεράστια η ήττα της Επιτροπής - Ίσως και πάνω από μία οι προτάσεις της ΑΕΚ σε Πινέδα!»


Στην απόφαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αλλά και στις μεταγραφικές εξελίξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ -και συγκριμένα στον Πινέδα- αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου!

Στην καταψήφιση της αρνητικής εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη, κάνοντας λόγο για «τεράστια ήττα της Επιτροπής».




Όπως εξήγησε, δεδομένου ότι η εισήγησή της ήταν δεσμευτική, ουσιαστικά ο ΕΣΑΚΕ κατήργησε την Επιτροπή. Συμπλήρωσε, δε, ότι ήταν δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα έπαιρνε σε δεύτερο βαθμό άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Σ' ότι αφορά τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» τόνισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα οι «κιτρινόμαυροι» θα φορτσάρουν μεταγραφικά. Μάλιστα, για τη φερόμενη κρούση της ΑΕΚ στη Θέλτα για τον Πινέδα, τόνισε ότι θεωρεί δεδομένο ότι ο «δικέφαλος» έχει καταθέσει πρόταση -ίσως και πάνω από μία- στη ισπανική ομάδα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συμφωνία. Κάτι που ισχύει και για άλλους ποδοσφαιριστές.



Τέλος, αναφέρθηκε και στα εισιτήρια διαρκείας, σημειώνοντας ότι στις 21 ή στις 22 Ιουνίου αναμένεται να γνωστοποιηθούν οι τιμές, με όσους έχουν προτεραιότητα να πρέπει να δηλώσουν το εάν ενδιαφέρονται.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.