Header Ads


«Δυσκολεύει» η περίπτωση Πινέδα για την ΑΕΚ!

«Δυσκολεύει» η περίπτωση Πινέδα για την ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ έχασε την προτεραιότητα για Πινέδα - Πού θέλει να τον δώσει η Θέλτα, όλα τα δεδομένα για τον διακαή πόθο του Αλμέιδα

Δυσκολεύει η υπόθεση απόκτησης του Μεξικανού χαφ Ορμπελίν Πινέδα από την ΑΕΚ καθώς υπάρχουν ομάδες από την Ισπανία που τον θέλουν και η Θέλτα προτιμά να πουλήσει ή να δανείσει εντός των τειχών.




Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ο νούμερο ένα ομολογημένος μεταγραφικός πόθος του προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα. Έχει επισημάνει προς τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού την επιθυμία του να εξαντληθούν τα περιθώρια για την απόκτησή του, όμως αυτά φαίνεται ότι ημέρα με την ημέρα λιγοστεύουν για την ΑΕΚ.

Το πρωτεύον για την ισπανική Θέλτα, την ομάδα δηλαδή στην οποία ανήκει ο Μεξικανός κεντρικός χαφ, είναι να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή. Αξιώνει τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του αυτό το καλοκαίρι. Έχει αρκετό περιθώριο μπροστά της για να δημιουργηθούν αυτές οι συνθήκες κι αν αυτό δεν προκύψει τότε θα σκεφτεί πιο σοβαρά το ενδεχόμενο του δανεισμού του.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της προσπαθεί να πετύχει μία συμφωνία με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, η οποία όμως στην παρούσα φάση δεν ικανοποιεί ως προοπτική τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας. Ενώ αν αποφασίσει ότι θα οδηγηθεί σε αυτή τη διαδικασία, τότε περισσότερο θα την ενδιαφέρει να παραμείνει εντός Ισπανίας ώστε να μην μειωθεί δραματικά η χρηματιστηριακή αξία του παίζοντας ένα τόσο υποδεέστερο πρωτάθλημα όπως το ελληνικό.

Έχει τον παίκτη με το μέρος της, όμως δεν φτάνει αυτό




Το βασικό ατού της ΑΕΚ σε αυτή την υπόθεση είναι η σχέση που έχει ο ποδοσφαιριστής με τον Ματίας Αλμέιδα. Αν ο Πινέδα μπορούσε από μόνος του να διαλέξει, τότε θα αντιμετώπιζε την προοπτική της Ένωσης ως την πιο συμφέρουσα για εκείνον διότι ξέρει ότι εδώ θα είναι βασικός και ότι θα αξιοποιηθεί στο έπακρο από έναν προπονητή που τον έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα του.

Άλλωστε για εκείνον αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να αγωνίζεται ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας του Μεξικού που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αυτό από μόνο του όμως δεν είναι και ένα υπερόπλο για την ΑΕΚ.

Από τη στιγμή που οι Ισπανοί δεν βιάζονται και δεν έχουν στο μυαλό τους ως προτεραιότητα την ελληνική επιλογή, στην Ένωση οφείλουν σιγά-σιγά να ασχοληθούν και τις εναλλακτικές περιπτώσεις παικτών που υπάρχουν για τη θέση του επιτελικού μέσου που να έχει δυνατότητες να αγωνίζεται και ως εσωτερικός χαφ, αλλά και στα άκρα της επίθεσης αν αυτό απαιτείται.



Όσο περνούν οι μέρες οι πιθανότητες απόκτησης του Πινέδα λιγοστεύουν, ενώ σημερινά δημοσιεύματα στην Ισπανία παρουσιάζουν τη Ράγιο Βαγεκάνο ως το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του ακόμα και υπό τη μορφή δανεισμού.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.