Header Ads


Στην Αθήνα ο Γκατσίνοβιτς!

Στην Αθήνα ο Γκατσίνοβιτς!


Ο διεθνής Σέρβος άσος της Χόφενχαϊμ έφτασε το βράδυ της Κυριακής από το Βελιγράδι για να τελειώσει και το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με την Ένωση. 

Μαζί του αναμενόταν από τη Ζυρίχη ο ατζέντης του, Μίλος Μαλένοβιτς.




Στην τελική ευθεία για την πρώτη μεταγραφή της εποχής της Νέας Φιλαδέλφειας μπαίνει η ΑΕΚ με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς!

Το Kicker αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής ότι η Ένωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 27χρονου Σέρβου μέσου, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο της σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ, έχοντας καταφέρει να φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη, προχώρησε πολύ τις επαφές με τη Χόφενχαϊμ, ενώ την ίδια στιγμή ο Γκατσίνοβιτς ταξίδεψε για την Αθήνα για να τελειώσει το τυπικό μέρος του deal.

O Γκατσίνοβιτς έφτασε την Κυριακή το βράδυ στην Αθήνα με πτήση από το Βελιγράδι, ενώ μαζί αναμενόταν στην ελληνική πρωτεύουσα με πτήση από τη Ζυρίχη και ο μάνατζέρ του, Μίλος Μαλένοβιτς.

Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία της ΑΕΚ με τη Χόφενχαϊμ ή σε κάθε περίπτωση απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για το οριστικό της υπόθεσης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ένωση θα δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.



Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο διεθνής Σέρβος χαφ ήρθε στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ΑΕΚ, το οποίο θα του αποφέρει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τρίτο μεταγραφικό deal που πάει να ολοκληρώσει με την ΑΕΚ ο Μαλένοβιτς, ο οποίος το περσινό καλοκαίρι είχε φέρει τόσο τον Στίβεν Τσούμπερ, όσο και τον Ντάρκο Γέβτιτς, τους οποίους επίσης εκπροσωπεί.

Με την επικείμενη ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής, η ΑΕΚ ανοίγει τον δρόμο της μεταγραφικής της ενίσχυσης για το καλοκαίρι που διανύουμε. Ταυτόχρονα διατηρείται το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Ορμπελίν Πινέδα της Θέλτα καθώς η περίπτωσή του δεν σχετίζεται με αυτή του Γκατσίνοβιτς, τη στιγμή που στην ΑΕΚ περιμένουν το επόμενο διάστημα και την απάντηση του Γενς Γιόνσον.



Φυσικά πάντα υπάρχουν στο προσκήνιο οι επαφές για το κέντρο της άμυνας καθώς η ΑΕΚ θέλει δύο προσθήκες για βασικές επιλογές στην καρδιά της αμυντικής της γραμμής, ενώ κοιτάζει και για φορ, αλλά και για εξτρέμ ως αντι-Άμραμπατ σε περίπτωση που δεν συνεχίσει ο 35χρονος Μαροκινός.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.