Header Ads


Ο Μπρούνο Άλβες ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του!

Ο Μπρούνο Άλβες ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του!


Ο Πορτογάλος με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε πως κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και προανήγγειλε σύντομα εξελίξεις, αναφερόμενος προφανώς στην επικείμενη ανακοίνωσή του από την ΑΕΚ σε διοικητικό πόστο.

Η επόμενη προσθήκη που αναμένεται να ανακοινώσει η ΑΕΚ στο οργανόγραμμά της είναι αυτή του Μπρούνο Άλβες.




Το μόνο που απέμενε για να αναλάβει και τυπικά πόστο στην ΑΕΚ ο Μπρούνο Άλβες ήταν να ανακοινώσει το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και να επικυρωθεί η βαθμολογία, κάτι που θα οριστικοποιούσε τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Σμύρνης, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν. Μια εξέλιξη που είναι πιθανό να συμβεί από Δευτέρα. Το πρώτο, δηλαδή το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Μπρούνο Άλβες, ανακοινώθηκε πάντως από τον ίδιο το βράδυ της Κυριακής. Έτσι πλέον ανοίγει ο δρόμος για την επισημοποίηση της πρόσληψης του 40χρονου Πορτογάλου από την ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου και θα γίνει γνωστός ο ακριβής ρόλος που θα έχει στους κιτρινόμαυρους.

Ο Μπρούνο Άλβες κρεμάει τα παπούτσια του μετά από 20 και πλέον χρόνια στα γήπεδα και 96 εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας. Αγωνίστηκε σε Πόρτο, Φαρένσε, Γκιμαράες, ΑΕΚ (τη σεζόν 2004-2005), Ζενίτ, Φενέρμπαχτσε, Κάλιαρι, Ρέιντζερς, Πάρμα, Φαμαλικάο και Απόλλωνα Σμύρνης. Κατέκτησε το Euro του 2016 με την Εθνική Πορτογαλίας, τέσσερα πρωταθλήματα Πορτογαλίας με την Πόρτο, δύο Κύπελλα Πορτογαλίας, αλλά και δύο πορτογαλικά Σούπερ Καπ, δύο πρωταθλήματα Ρωσίας με τη Ζενίτ και ένα Κύπελλο Ρωσίας, ένα τουρκικό πρωτάθλημα με τη Φενέρ και ένα Σούπερ Καπ Τουρκίας.



Στην ανακοίνωσή του ο Άλβες ευχαρίστησε όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, ενώ με νόημα έγραψε πως νέες ευκαιρίες θα προκύψουν σύντομα, αναφερόμενος προφανώς στην επικείμενη πρόσληψή του από την ΑΕΚ.

Η ανάρτηση του Μπρούνο Άλβες:

«Σήμερα ανακοινώνω ότι σταματάω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι ευγνώμων για όλα. Για όλους τους συλλόγους, τα στελέχη, τους προπονητές και τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην ποδοσφαιρική μου ζωή. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους για την υποστήριξη σε όλες τις στιγμές. Το ταξίδι τελειώνει, όμως άλλες ευκαιρίες θα προκύψουν. Τα λέμε σύντομα. Ευχαριστώ».




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.