Header Ads


Ξεκίνημα με ρίσκο στο Γουίμπλεντον

Ξεκίνημα με ρίσκο στο Γουίμπλεντον


Έφτασε η μεγάλη ώρα για ένα από τα πιο παλιά και σπουδαία τουρνουά τένις στην ιστορία. Το Γουίμπλεντον ανοίγει τις πύλες του με τα κυρίως ταμπλό ανδρών και γυναικών, ενώ χαρακτηριστικά της φετινής διοργάνωσης είναι δυο: πρώτον, δε συμμετέχουν Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές και αθλήτριες και δεύτερον, οι νίκες δε δίνουν πόντους στους παίκτες, παρά μόνο χρηματικά έπαθλα. Διάβασε για το bet365 apk.

Στο πρώτο γύρο, Σάκκαρη και Τσιτσιπάς λογικά δε θα έχει πρόβλημα να περάσουν, όμως εμείς θα κυνηγήσουμε τη μεγάλη απόδοση στην αναμέτρηση της Βελγίδας Φαν Ούιτφανκ με τη Βρετανίδα Έμμα Ραντουκάνου.

Α. ΦΑΝ ΟΥΙΤΦΑΝΚ: Αυξομειώσεις έχει τα τελευταία χρόνια η καριέρα της, όμως παραμένει σε ένα καλό επίπεδο και ειδικά στο χορτάρι είναι πολύ καλή η Βελγίδα. Έχει καταφέρει να φτάσει στο 4ο γύρο του Γουίμπλεντον πριν 4 χρόνια, κάτι που είναι και το ρεκόρ της σε Γκραν Σλαμ. Πριν τη φετινή διοργάνωση, έπαιξε κυρίως σε Τσάλεντζερ, όμως ξεχώρισε στο Χερτόγκενμπος, όπου σταμάτησε στα προημιτελικά από τη Σαμπαλένκα. Στηρίζεται στο σερβίς της, όμως αν το ματς στραβώσει, συνήθως επηρεάζεται. Τη μοναδική φορά που αντιμετώπισε τη Ραντουκάνου πέρσι, έχασε με 2-0 σετ.

Ε. ΡΑΝΤΟΥΚΑΝΟΥ: Εμφανίστηκε σε υψηλό επίπεδο τη περσινή χρονιά για πρώτη φορά στο Γουίμπλεντον, εκεί όπου μπήκε με Wild Card, λόγω του ότι κατάγεται από τη Βρετανία. Εκεί, μετά από εντυπωσιακές εμφανίσεις, λίγο έλειψε να μπει στην 8άδα, όμως ένας τραυματισμός την ανάγκασε να αποσυρθεί. Δούλεψε και επέστρεψε στο Αμερικάνικο Όπεν, εκεί όπου θριάμβευσε, κατακτώντας το πρώτο της Γκραν Σλαμ. Η χρονιά φέτος, όμως, δεν έχει κυλήσει όσο καλά θα ήθελε η Ραντουκάνου, έχει τραυματισμούς, όμως όλα δείχνουν πως θα είναι καλά αντιμετωπίζοντας τη Φαν Ούιτφανκ στο πρώτο γύρο στο μεγάλο τουρνουά της χώρας της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι γνωστή η δυναμική της Φαν Ούιτφανκ στο γρασίδι, όμως η Ραντουκάνου έκανε το όνομά της γνωστό πέρσι τέτοια εποχή στο Γουίμπλεντον, θα έχει το κόσμο δίπλα της και παρά τα όποια προβλήματα έχει τελευταία, μπορεί να ξεκινήσει με νίκη. Στο 2.35 η νίκη της Βρετανής αξίζει στον Stoiximan.



21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.