Header Ads


Τσακίρης: «Δυσκολεύεται να βρει παίκτες η ΑΕΚ και λόγω πρωταθλήματος!»

Τσακίρης: «Δυσκολεύεται να βρει παίκτες η ΑΕΚ και λόγω πρωταθλήματος!»


Ο Γιώργος Τσακίρης χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το φετινό καλοκαίρι για την ΑΕΚ, εξηγώντας το… γιατί και συνέστησε υπομονή στους φίλους της ομάδας!

Στο… περίμενε συνεχίζουν να είναι άπαντες στην ΑΕΚ, αναφορικά με την πραγματοποίηση μεταγραφών, αφού υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες όπως σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης.




«Είναι σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και τσεκαρίσματα στο μεταγραφικό κομμάτι κι αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξουν εξελίξεις, χωρίς να είναι και σίγουρο πάλι. Για την ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολο, προβληματικό υπό την έννοια ανεύρεσης ποδοσφαιριστών που θα της κάνουν. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν έχει να κάνει μόνο με την απουσία της Ευρώπης, αλλά και με το ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι προτεραιότητα για σημαντικούς παίκτες. Ακόμα και ο Ολυμπιακός που παίζει και στο Champions League, το έχει αυτό. Πρέπει να περιμένουμε έως το τέλος του καλοκαιριού», είπε μεταξύ άλλων.



Αναφερόμενος στις περιπτώσεις του Πινέδα και των άλλων υποψήφιων που έχουν ωστόσο συμβόλαια, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο κόσμος της «Ένωσης» θα πρέπει να έχει υπομονή.

Ενώ ο Τσακίρης μίλησε και για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:






//inline2

ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.