Header Ads


Δυνατός στο γρασίδι ο Τιαφόε

Δυνατός στο γρασίδι ο Τιαφόε


Είμαστε στη… καρδιά της περιόδου που οι τενίστες και τενίστριες τα δίνουν όλα σε κορτ με γρασίδι, ενόψει του σπουδαίου τουρνουά στο Γουίμπλεντον της Αγγλίας. Με τα προκριματικά να ξεκινούν σήμερα, είναι η τελευταία εβδομάδα πριν το μεγάλο ραντεβού. Μάθε για την βετ365.

Σε ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά που γίνονται τώρα, στο προάστιο του Ίστμπουρν, Φράνσις Τιαφόε και Αλεξάντερ Μπούμπλικ, θα παλέψουν για μια θέση στο 2ο γύρο.

Φ. ΤΙΑΦΟΕ: Είναι μακράν το αγαπημένο του να αγωνίζεται σε αυτή την επιφάνεια, καθώς μη ξεχνάμε πως πέρσι στο Γουίμπλεντον είχε αποκλείσει με μια εκπληκτική εμφάνιση τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο νεαρός Αμερικανός, δε φάνηκε όσο θα ήθελε στο Ρολάν Γκαρός, όμως στη προετοιμασία του για το μεγάλο ραντεβού σε μια εβδομάδα δεν έχει δώσει πολλά ματς και θα φορτσάρει στο Ίστμπουρν. Στο πρώτο γύρο παίζει με τον πολύ δυνατό σέρβερ Μπούμπλικ και θα είναι η ιδανική ευκαιρία να τεστάρει τις δυνατότητές του.

Α. ΜΠΑΜΠΛΙΚ: Έχει δηλώσει πως παίζει τένις για τα χρήματα και μόνο και στο Γουίμπλεντον θα κυνηγήσει αυτό ακριβώς, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, οι νίκες δε θα δίνουν βαθμούς. Ο πανύψηλος Καζάκος έχει το σερβίς σαν το βασικό του «όπλο», κάτι που ευνοείται από την επιφάνεια με γρασίδι. Φυσικά, έχουμε δει πολλές φορές τους big servers να… μπλέκουν, ειδικά όταν εκνευριστούν μέσα στο ματς. Ο Μπάμπλικ έχει δώσει ήδη 4 ματς στο χορτάρι, μετρώντας δυνάμεις με παίκτες όπως οι Μάρεϊ και Τσίλιτς, χάνοντας και από τους δυο. Κόντρα στον Τιαφόε έχει παίξει μόλις μια φορά σε σκληρό, γνωρίζοντας εύκολη ήττα με 2-0.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το γρασίδι ευνοεί τα πολύ δυνατά σερβίς, όμως για να έχουν ελπίδα οι σέρβερ, πρέπει να περνάνε τα πρώτα. Ο Μπάμπλικ έχει ήδη δώσει 4 δυνατά ματς τις τελευταίες δυο εβδομάδες και η ικανότητα του Τιαφόε στο χορτάρι ίσως παίξει το ρόλο της εδώ. Θα πάμε με τον Αμερικανό στο 1.83 του Stoiximan. Διάβασε για την βετ 365.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.