Header Ads


«Καθαρίζει» από νωρίς η Ιταλία

«Καθαρίζει» από νωρίς η Ιταλία


Μπορεί το Μουντιάλ, που υπό άλλες συνθήκες θα γινόταν αυτή τη περίοδο, να έχει μεταφερθεί για πολλούς λόγους τέλος του χρόνου, όμως το καλοκαίρι αυτό έχει μια ακόμα διεθνή διοργάνωση να διεξάγεται. Ο λόγος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κάτω των 19 ετών, ένα event που γίνεται στα γήπεδα της Σλοβακίας. Μάθε για το bet365.gr.

Για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, οι γηπεδούχοι Σλοβάκοι, μετά τη συντριβή από τη Γαλλία, θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι κόντρα στην εξίσου ισχυρή Ιταλία, που κέρδισε το πρώτο της ματς.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ Κ19: Άντεξε μόλις για ένα τέταρτο κόντρα στη πολύ ισχυρή Γαλλία και στη συνέχεια… κατέρρευσε. Οι Σλοβάκοι είναι πολύ τυχεροί που βρίσκονται στα τελικά σαν οικοδεσπότες, μιας και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος σε αυτές τις ηλικίες και δύσκολα η ομάδα της θα έφτανε μέχρι εδώ υπό άλλες συνθήκες. Στο 2ο ματς του ομίλου, όλοι γνωρίζουν πως πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό απέναντι στην Ιταλία. Πρώτος στόχος στον όμιλο είναι, πάντως, η 3η θέση, που λογικά θα παίξουν με τη Ρουμανία για να τη κατακτήσουν.

ΙΤΑΛΙΑ Κ19: Είναι σε πολύ καλή κατάσταση η Ιταλία μπαίνοντας στα τελικά. Οι «ατζουρίνι» κατάφεραν έστω και δύσκολα να επιβληθούν με 2-1 της Ρουμανίας στη πρεμιέρα των ομίλων και παρότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχεια, θέτουν χαμηλά το πήχη. Πρώτος και βασικός στόχος είναι η ομάδα να βρεθεί στα ημιτελικά (και ουσιαστικά να πάρει το εισιτήριο για το Μουντιάλ Κ20) και μετά θα μπουν νέοι στόχοι. Με νίκη επί των γηπεδούχων, θα παίξει κόντρα στη Γαλλία τη τελευταία αγωνιστική για τη πρώτη θέση του ομίλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες και αν οι νεαροί Ιταλοί παίξουν το ίδιο επιθετικά όπως κόντρα στη Ρουμανία, δε θα έχουν κανένα πρόβλημα για το 2/2. Θα πάρουμε το διπλό από ημίχρονο στο 1.83 του Stoiximan.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.