Header Ads


Θέλει τη διάκριση η Ουκρανία

Θέλει τη διάκριση η Ουκρανία


Λίγες… ώρες μένουν για το επίσημο φινάλε της χρονιάς και πολλοί παίκτες έχουν ήδη ξεκινήσει να σκέφτονται τις διακοπές τους. Μέχρι τότε όμως, έχουμε τη 4η και τελευταία αγωνιστική της περιόδου για το Nations League, ματς που μπορεί να κρίνουν ακόμα και τη κορυφή. Διάβασε για το παμε στοιχημα.

Η Ουκρανία, παρά τα όσα έχει περάσει ο λαός της, κατεβαίνει πλήρης στο γήπεδο και μετά την υπερπροσπάθεια στα προκριματικά του Μουντιάλ, τώρα στοχεύει στη κορυφή του ομίλου της στο Nations League, υποδεχόμενη την Ιρλανδία.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Γνωρίζει πως σε κάθε γήπεδο που βγαίνει θα αποθεώνεται, όμως τα παιδιά της Ουκρανίας είναι άξια συγχαρητηρίων για τη προσπάθεια που κάνουν, με το πόλεμο να «μαίνεται» στη πατρίδα τους. Παρότι δε κατάφερε να προκριθεί στο Μουντιάλ, χάνοντας στις λεπτομέρειες στην Ουαλία, συνέχισε με 2 στα 2 στο Nations League, κερδίζοντας Ιρλανδία και Αρμενία. Με τους πρώτους παίζουν και πάλι τώρα, ελπίζοντας στο 3Χ3 για την άνοδο στη 1η κατηγορία. Φυσικά, το ματς θα γίνει στο Λοτζ της Πολωνίας, όμως ο κόσμος θα είναι με το μέρος της. Διάβασε για προγνωστικα στοιχηματοσ.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Πραγματικά εντυπωσιακή ήταν η επικράτησή της επί της Σκωτίας πριν 3 ημέρες, καθώς επιβλήθηκε με 3-0, στη πιο ευρεία νίκη της ιστορίας της επί των «χαϊλάντερς». Ακόμα και έτσι, όμως, η εικόνα του αγώνα δεν έλεγε την αλήθεια σε σχέση με το σκορ. Αμυντικά ήταν πολύ ασταθής και τυχερή που δε δέχθηκε ακόμα και 2 γκολ. Χρειάζεται να ανεβάσει ρυθμό κόντρα στην Ουκρανία από την οποία είχε ηττηθεί πριν μια εβδομάδα στο Δουβλίνο. Ο πρώτος στόχος, που είναι η παραμονή στη 2η κατηγορία, είναι κοντά, όμως όλοι θέλουν και το κάτι παραπάνω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι παίζει σε ουδέτερη έδρα, η Ουκρανία αισθάνεται σαν στο σπίτι της στη Πολωνία. Οι Ιρλανδοί τα έδωσαν όλα με τη Σκωτία και ήταν αρκετά τυχεροί με αυτό το σκορ. Επιλογή μας ο άσος στο 1.85 του Stoiximan.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.