Header Ads


Οι αποφάσεις Αλμέιδα για την άμυνα της ΑΕΚ

Οι αποφάσεις Αλμέιδα για την άμυνα της ΑΕΚ


Τι σκέφτεται ο Ματίας Αλμέιδα - Ποιους φαίνεται να υπολογίζει από το ρόστερ

Τις οριστικές του αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες που θα βρίσκονται στα πλάνα του για την άμυνα της ΑΕΚ θα ανακοινώσει σύντομα ο Αλμέιδα. Τι γίνεται με τον Βράνιες μετά το επεισόδιο στη Βοσνία.




Ένα από τα θέματα που έχει περάσει από το μικροσκόπιό του στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα αφορά τα μετόπισθεν.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει εδώ και καιρό έχει εισηγηθεί την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, οι οποίοι θα προορίζονται βασικοί. Μάλιστα, η περίπτωση του Βράνιες για εκείνον είναι ανεξάρτητη με ό,τι συνέβη πριν από μερικές ημέρες στη Βοσνία.

Ο Αλμέιδα δεν υπολόγιζε τον Βράνιες, όπως και τον Σβάρνα που πήρε μεταγραφή για την Πολωνία και θα παίξει ως δανεικός στην Ρακόβ. Ωστόσο, ο νέος προπονητής καλείται να λάβει τις αποφάσεις του και για τα άκρα της άμυνας.



Για τη θέση του δεξιού μπακ, φαίνεται πως υπολογίζει αρκετά τον Ρότα που έχει κάνει και καλά ματς με την Εθνική Ελλάδας, όμως ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Μισελέν για την επόμενη σεζόν.

Για τα αριστερά, τώρα, ο Αργεντινός τεχνικός έχει μελετήσει πολύ τον Μοχαμάντι, τον Χατζισαφί και τον νεαρό Μιτάι. Έτσι το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του σχετικά με το πλάνο για την τετράδα της «κιτρινόμαυρης» άμυνας ενόψει της νέας σεζόν.



Σε ό,τι αφορά τον Βράνιες, η ΑΕΚ κάλεσε τον παίκτη να απολογηθεί εγγράφως για ό,τι συνέβη στη Βοσνία και μέχρι χθες περίμεναν τη δική του εκδοχή για το περιστατικό στην πατρίδα του. Η «Ένωση», πάντως, θα επιδιώξει ένα συναινετικό «διαζύγιο» με τον παίκτη, ενώ εκείνος παραμένει εξαφανισμένος και δεσμεύεται με συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν το μισό εκατ. ευρώ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.