Header Ads


Χάμερ για ΑΕΚ: «Ήταν η σωτηρία για την ψυχική υγεία και την καριέρα μου»

Χάμερ για ΑΕΚ: «Ήταν η σωτηρία για την ψυχική υγεία και την καριέρα μου»


Ευγνώμων στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ίαν Χάμερ τονίζοντας πως η συνεργασία τους έσωσε όχι μόνο την καριέρα του, αλλά και την ψυχική του υγεία.

Με ανάρτηση στο Instagram ο Ίαν Χάμερ αποθέωσε την ΑΕΚ υποστηρίζοντας πως έσωσε την καριέρα του, αλλά και την ψυχική του υγεία. Ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε ευγνώμων στην «Ένωση», ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει ακόμη πού θα τον βρει η επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:




«H σωτηρία μου. Οι μόνες λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν αυτό που σήμαινε για μένα αυτή η εποχή.

Όπως μερικοί από εσάς γνωρίζετε καλά, ήμουν πολύ κοντά στο να αποσυρθώ από το μπάσκετ αυτό το καλοκαίρι. Η ζωή με είχε χτυπήσει σκληρά και με είχε αφήσει εντελώς χαμένο. Πέρασα τους επόμενους μήνες προσπαθώντας να βρω το δρόμο μου και να καταλάβω τι ήθελα να κάνω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου.

Εκεί που νόμιζα ότι η καριέρα μου ως μπασκετμπολίστας είχε τελειώσει, έλαβα μια πρόταση από την ΑΕΚ. Χωρίς να έχω ζήσει ποτέ σε μια πόλη όπως η Αθήνα, αποφάσισα να κάνω ένα ακόμη ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού- χωρίς να ξέρω αν θα άντεχα καν τη σεζόν.

Πέρασαν οκτώ μήνες και μπορώ εύκολα να πω ότι η υπογραφή μου στην ΑΕΚ ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα ποτέ για την ψυχική μου υγεία και την καριέρα μου.

Με πάρα πολλούς ανθρώπους για να ευχαριστήσω προσωπικά, θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο front office της ΑΕΚ, στο προσωπικό της ΑΕΚ και στους τρελούς αλλά καταπληκτικούς οπαδούς της ΑΕΚ.



Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Είχα μερικούς καταπληκτικούς συμπαίκτες κατά τη διάρκεια των εννέα χρόνων που αγωνίζομαι επαγγελματικά, αλλά ποτέ δεν ήμουν σε μια ομάδα που να είναι γεμάτη με τόσο καταπληκτικούς ανθρώπους από την κορυφή ως τη βάση. Έχοντας υποστεί τραυματισμούς, κορωνοϊό και την τραγική απώλεια του φίλου και συμπαίκτη μας Στέβαν (Γέλοβατς), αυτή η ομάδα πάλεψε μέσα από τα πάντα και έγινε πιο δυνατή. Τώρα θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω και να γράφω, αλλά κανείς δεν θέλει να διαβάσει ένα εκατομμύριο παραγράφους, οπότε θα κλείσω με αυτό.

Σας ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι θα φέρει ο επόμενος χρόνος/η επόμενη σεζόν, αλλά ξέρω ένα πράγμα. Αυτή η σεζόν και αυτή η ομάδα ήρθαν όταν τους χρειαζόμουν περισσότερο και γι’ αυτό θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Με βοηθήσατε να επιστρέψω και γι’ αυτό αυτή η σεζόν ήταν η σωτήρια μου»




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.