Header Ads


Αγγελόπουλος: «Θα μας σέβονται ή θα μας φοβούνται»

Αγγελόπουλος: «Θα μας σέβονται ή θα μας φοβούνται»


Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ξεκάθαρος μετά το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ!

Το βράδυ της Πέμπτης εξελίχθηκε σε θρίαμβο για την ΑΕΚ μιας και δικαιώθηκε ουσιαστικά στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Η αδειοδότηση, θα κριθεί την ερχόμενη Τρίτη, με τον φάκελο της ΑΕΚ να είναι πλήρης και η «Βασίλισσα» να συμμετέχει κανονικά σε όλες τις διοργανώσεις.




Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε αποκλειστικά στον «Δικέφαλο» μετά την επεισοδιακή μέρα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν εντός των γραφείων, αλλά και όσα πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν και ήταν αφοπλιστικός:



«Καταρχάς αυτή η απόφαση είναι μία μεγάλη δικαίωση της ΑΕΚ. Το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε τις επιθέσεις, διότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Ξέρουμε τα λάθη μας τα αναγνωρίζουμε, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε, αλλά δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με την ομάδα μας και την ιστορία μας. Τη «Βασίλισσα» πρέπει όλοι να τη σέβονται για όσα έχει προσφέρει διαχρονικά στο ελληνικό μπάσκετ. Αν δεν μας σέβονται, θα μας φοβούνται! Δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις από παράκεντρα εξουσίας και δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι!».



Στη συνέχεια ο κ. Αγγελόπουλος ο οποίος ήταν αυτός που αποκάλυψε στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ τα δύο μπάτζετ του Προμηθέα (άλλο για την Ελλάδα και άλλο για το Eurocup για τους… ίδιους παίκτες), έκανε έκκληση συσπείρωσης στον κόσμο: «Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα. Δεχόμαστε «πόλεμο» γιατί δεν μας θέλουν. Δεν μας γουστάρουν. Αλλά εμείς δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε καμία μάχη και κανένα πόλεμο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.