Header Ads


Κετσετζόγλου: «Θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στη Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ - Οι 5+1 μεταγραφές που τρέχουν»

Κετσετζόγλου: «Θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στη Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ - Οι 5+1 μεταγραφές που τρέχουν»


Την πίστη ότι θα έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα εγκαίρως ώστε να δώσει η ΑΕΚ το πρώτο εντός έδρας ματς στο νέο γήπεδο μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου - Τι είπε για τα μεταγραφικά μέτωπα!

Στην αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε -και επισήμως πλέον με τις ανακοινώσεις των διαρκείας- για τα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς - Opap Arena» αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. 




Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Νικολογιάννη, αναφέρθηκε αρχικά στη δυσαρέσκεια που υπάρχει σε μεγάλη μερίδα του κόσμου για τις τιμές των καρτών, σημειώνοντας ωστόσο ότι θα κρίνει η αγορά τη συγκεκριμένη πολιτική και αν αυτή προήλθε από λάθος εκτίμηση.



Όσο για την ετοιμότητα του γηπέδου, μετέφερε την πίστη που υπάρχει στην «Ένωση» ότι θα μπει σε αυτό από το πρώτο κιόλας παιχνίδι πρωταθλήματος, αφήνοντας ανοιχτό ένα παράθυρο να χρειαστεί κλειδάριθμος στην κλήρωση για να δώσει τα δυο πρώτα εκτός έδρας.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, κάνοντας λόγο για 5 περιπτώσεις παικτών συν αυτή του Πινέδα όπου υπάρχει κινητικότητα και εκτιμώντας ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.