Header Ads


To «αγκάθι» στη μεταγραφή Μπακασέτα στην Φιορεντίνα!

To «αγκάθι» στη μεταγραφή Μπακασέτα στην Φιορεντίνα!


Τι λένε οι Ιταλοί για τη Φιορεντίνα και τι ισχύει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Έτοιμος για μεταγραφή ζωής  ο Τάσος Μπακασέτας!

Ο Τάσος Μπακασέτας απασχολεί αρκετές ομάδες και τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό διαρκώς πληθαίνουν - Τι λένε οι Ιταλοί για τη Φιορεντίνα και τι ισχύει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!




Εκπληκτική χρονιά πραγματοποιεί ο Τάσος Μπακασέτας με την Τραμπζονσπόρ. Τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό, αφού το πρωτάθλημα πήγε στην Τραπεζούντα μετά από 38 χρόνια.

Έχοντας φέτος 39 ματς, 8 γκολ άλλες 8 ασίστ και μία ηγετική παρουσία, θα ήταν αδύνατο να μην τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα. Μόνο που υπάρχουν ομάδες που αποσύρονται.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μία εξ αυτών. Για την ακρίβεια ελέγχεται και εάν ενδιαφέρθηκε έμπρακτα ποτέ. Τουλάχιστον οι Τούρκοι το συντηρούσαν το θέμα μήνες τώρα.

Ωστόσο, ο Ούγκο Βιάνα με τοποθέτησή του έβαλε τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια. Ο αθλητικός διευθυντής των λιονταριών είπε πως «ένας παίκτης που έχει μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για μια ομάδα που είχε πολλά χρόνια να το κερδίσει είναι φυσικά κάτι αξιόλογο και δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό. Η ομάδα μας παρακολουθεί αρκετούς παίκτες, αλλά ο συγκεκριμένος δεν είναι στη λίστα μας».



Εν τω μεταξύ, στην Ιταλία υπάρχουν δημοσιεύματα σχετικά με τη Φιορεντίνα. Σε αυτά δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται από πλευράς «βιόλα» το ενδιαφέρον για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Ωστόσο, ξεκαθαρίζεται πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να ενεργοποιηθεί η ρήτρα του. Υπενθυμίζεται πως ο Μπακασέτας έχει συμβόλαιο έως το 2024 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 12.000.000 ευρώ. Εάν κάνει κίνηση η Φιορεντίνα, εκτιμάται πως δεν θα δώσει περισσότερα χρήματα από 8.000.000 ευρώ σύμφωνα με τους Ιταλούς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.