Header Ads


Οι πρώτες εισηγήσεις Αλμέιδα για την ΑΕΚ (pics)

Οι πρώτες εισηγήσεις Αλμέιδα για την ΑΕΚ (pics)


Ποιους δύο παίκτες έχει ζητήσει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ - Αποκάλυψη από Μεξικό
Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να φέρει να φέρει δύο συγκεκριμένους παίκτες στην ΑΕΚ, σύμφωνα με ΜΜΕ στο Μεξικό.




Είναι δεδομένο πως η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ θα φέρει και αλλαγές στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Αργεντινός που είδε και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει σχηματίσει εικόνα για το τι χρειάζεται η ομάδα και ήδη τα μεταγραφικά σενάρια έκαναν την εμφάνισή τους.

Στο Μεξικό κυκλοφόρησε δημοσίευμα που θέλει τους Τσιτσαρίτο-Χαβιέρ Λόπες να είναι οι πρώτοι παίκτες που θα ακολουθήσουν τον Αλμέιδα στην ΑΕΚ.

Ειδικότερα το «foxsports» ανεφέρει ότι: «Ο Αλμέιδα έφθασε πρόσφατα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ως προπονητής της ΑΕΚ και έχει ζητήσει την υπογραφή του Μεξικανού μέσου, αλλά και του Τσιτσαρίτο.



Ο κορυφαίος σκόρερ της εθνικής του Μεξικού έχει συμβόλαιο με τους LA Galaxy και είναι ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του MLS, ωστόσο, ο Αλμέιδα ζήτησε από την ελληνική ομάδα να τον αγοράσει. Εκεί μπορεί να συναντήσει και τον Λόπες».

Για τον Τσιτσαρίτο τονίζεται επίσης πως «σε ηλικία 33 ετών, η ποδοσφαιρική καριέρα του φαίνεται ότι θα τελειώσει στο MLS. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει αν η ΑΕΚ υποβάλλει προσφορά».






Δείτε τους εν δράσει:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.