Header Ads


Το ποστάρισμα Πουλίδο για Αλμέιδα-ΑΕΚ! (pic)

Το ποστάρισμα Πουλίδο για Αλμέιδα-ΑΕΚ! (pic)


«Φωτιά» στις φήμες επιστροφής του Άλαν Πουλίδο στην Ελλάδα για την ΑΕΚ βάζει ο ίδιος - Δείτε τι ανέβασε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού!
Άναψε... φωτιές στο Μεξικό και στις ΗΠΑ ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο με την ανάρτησή του στο Instagram για ΑΕΚ και Αλμέιδα.




Συγκεκριμένα, ο 31χρονος επιθετικός που αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα του Κάνσας και επί της παρούσης είναι στα «πιτς» λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, ανήρτησε φωτογραφία του με τον Αλμέιδα και τίτλο που κάνει λόγο για «έρωτα» Πουλίδο-Αλμέιδα.

Έτσι σύμφωνα με τη μεξικανική ιστοσελίδα, «Strikers.futbol», «η ανάρτηση αυτή εξασφαλίζει ότι ο Πουλίδο και ο Ματίας Αλμέιδα θα συναντηθούν ξανά». Να θυμίσουμε, βέβαια, πως ο Πουλίδο έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού, ενώ εκτός από την «θητεία» του στην Ελλάδα, έχει αγωνιστεί στη μεξικάνικη λίγκα, με τις Γκουανταλαχάρα (2016-2019) και Τίγκρες (2010-2014). 




Όσο για τη θητεία του στο MLS, έχει παίξει με το Κάνσας σε 36 ματς έχοντας σκοράρει 15 γκολ. 

Να επισημάνουμε, βέβαια, πως πρόσφατα η ΑΕΚ τόνιζε ότι «για κανέναν παίκτη και για καμιά καλοκαιρινή μεταγραφή δεν έχει υπάρξει ακόμη συζήτηση ανάμεσα στον Ματίας Αλμέιδα και τους ανθρώπους της ομάδας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.