Header Ads


Η αποστολή της ΑΕΚ για Παναθηναϊκό! (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για Παναθηναϊκό! (pic)


Δειτε ποιους πήρε μαζί του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος - Ποιοι έμειναν εκτός τελικά

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, μέσα Λε Ταλέκ - Τάνκοβιτς. Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος

Με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Αμέσως μετά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή. 




Εκτός είναι οι γνωστοί απόντες, Αραούχο, Σιμόες, Βράνιες και Γέβτιτς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα, επιστρέφουν σε αποστολή Λε Ταλέκ και Τάνκοβιτς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Όγκνιεν Βράνιες, Ντάρκο Γέβτιτς και Σέρχιο Αραούχο έκαναν θεραπεία. Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκε ατομικά.



Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα Play-Offs.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.