Header Ads


Η Τραμπζονσπόρ «κερδίζει» απευθείας θέση στους ομίλους Champions League!

Η Τραμπζονσπόρ «κερδίζει» απευθείας θέση στους ομίλους Champions League!


Το σενάριο που στέλνει… Μπακασέτα-Σιώπη κατευθείαν στους ομίλους του Champions League!

O αποκλεισμός των ρωσικών ομάδων από την UEFA ενδέχεται να στείλει -μετά τη Σέλτικ του Γιακουμάκη- και την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα-Σιώπη κατευθείαν στους ομίλους του Champions League!




Αλυσιδωτές… αντιδράσεις φέρνει ο αποκλεισμός των ρωσικών ομάδων από την UEFA και για την επόμενη σεζόν από όλες τις διοργανώσεις της, τόσο σε εθνικό όσο και σε διασυλλογικό επίπεδο!

Για παράδειγμα, η Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη, που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι πρωταθλήτρια Σκωτίας, πηγαίνει απευθείας στους ομίλους του Champions League και όχι στα πλέι οφ, ενώ επηρεάζεται θετικά και ο Ολυμπιακός, καθώς θα εκκινήσει από τον β' προκριματικό της διοργάνωσης αν η Βιγιαρεάλ ΔΕΝ κατακτήσει το τρόπαιο, κάτι, φυσικά, εξαιρετικά πιθανό.

Ωστόσο, επηρεάζονται και άλλοι… Έλληνες, με ένα απίθανο, αλλά αρκετά… πιθανό σενάριο! Η πρωταθλήτρια Τουρκίας Τράμπζονσπορ, λοιπόν, των Μπακασέτα και Σιώπη, ενδέχεται και εκείνη να πάει απευθείας στους ομίλους! 



Ήδη έχει «πηδήξει» τον τρίτο προκριματικό με τον αποκλεισμό των Ρώσων και θα ξεκινήσει από τα πλέι οφ την προσπάθειά της να… κουνήσει σεντόνι, αλλά υπάρχει και το εξής σενάριο: Αν η Βιγιαρεάλ δεν κατακτήσει το Champions League, τότε το «εισιτήριό» της περνάει στη 12η χώρα του ranking της UEFA, που είναι η Ουκρανία!

Η πρωταθλήτρια Ουκρανίας, όμως, Σαχτάρ Ντόνετσκ, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με τον πόλεμο να μαίνεται ήδη για μήνες στη χώρα! Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν η Σαχτάρ αποσύρει τη συμμετοχή της, τότε η θέση των ομίλων θα περάσει στην πρωταθλήτρια της αμέσως επόμενης χώρας (Τουρκία), που είναι η Τράμπζονσπορ των δικών μας, Μπακασέτα-Σιώπη!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.