Header Ads


Παγκόσμια θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Έντριεν Πέιν

Παγκόσμια θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Έντριεν Πέιν


Μόλις στα 31 του χρόνια ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έφυγε από την ζωή..

Σοκ και θλίψη σε αμερικανικό κι ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς ο πρώην NBAer που είχε θητεύσει δύο φορές στον Παναθηναϊκό, Έντριαν Πέιν, «έφυγε» από την ζωή στα 31 του χρόνια. Άγνωστα τα αίτια του θανάτου του.




Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Έιντριαν Πέιν, την οποία αποκάλυψε ο μπασκετμπολίστας Τζάρεντ Σάλιντζερ και επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Κρις Σολάρι, με τις αρχές του Ορλάντο να ανακοινώνουν πως ένας άνδρας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα στην Έγκρετ Σόρς Ντράιβ, προάστιο της πόλης της Φλόριντα! 

Όπως αναφέρει η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι, η οποία δεν αναφέρει ακόμη το όνομα του Πέιν, ο ύποπτος έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και συνεργάστηκε στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νεκρός βρέθηκε σε ηλικία 31 ετών ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας Έιντριαν Πέιν, με τα αίτια του θανάτου να μην έχουν γίνει προς το παρόν γνωστά.

Ο πρώην συμπαίκτης του, Τζάρεντ Σάλιντζερ, μετέφερε μέσω Twitter την μακάβρια είδηση: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου και συμπαίκτη, Έιντριαν Πέιν», έγραψε χαρακτηριστικά.



Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του Μίσιγκαν Στέιτ (εκεί έπαιξε κολλεγιακό μπάσκετ ο Πέιν), Κρις Σολάρι, επιβεβαίωσε την πληροφορία στον προσωπικό του λογαραισμό.

Τελευταίος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας ήταν Πέιν η Γιουβέντους στην Λιθουανία. Αγωνίστηκε στο NBA με τις φανέλες των Χοκς, Τίμπεργουλβς και Μάτζικ, πραγματοποιώντας συνολικά 107 εμφανίσεις. Επίσης έπαιξε στην G League με Μαντ Αντς, Όστιν Σπερς και Λέικλαντ Μάτζικ, ενώ είχε περάσει κι από το πρωτάθλημα της Κίνας και τους Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς.



Στην Ευρώπη, πέρασε δύο φορές από τον Παναθηναϊκό, στο φινάλε της σεζόν 2017-18 καθώς και μεσούσης της σεζόν 2018-19, κατακτώντας δύο Κύπελλα Ελλάδος κι ένα πρωτάθλημα. Μετά την δεύτερη θητεία του στην Ελλάδα, αγωνίστηκε για λογαριασμό της Βιλερμπάν στην Γαλλία, ενώ πέρσι βρισκόταν στην Ορμανσπόρ της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.