Header Ads


Έρχεται «σκούπα» στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό!

Έρχεται «σκούπα» στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό!


Ο Μάνταλος είναι μόνο η αρχή - Οι σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ και οι ελάχιστοι που θα στηριχθούν!

Οι σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ, οι ελάχιστοι που θα στηριχθούν και το… πρόβλημα με τον Κριχόβιακ.




Μία από τα ίδια ήταν για την ΑΕΚ το τελευταίο παιχνίδι της απογοητευτικής σεζόν 2021-22. Μια ομάδα που ήθελε αλλά δεν μπορούσε και ένας αντίπαλος που τιμώρησε τα λάθη της. Παράλληλα, αποδείχθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική το πόσο εύθραυστη είναι η ψυχολογία της Ένωσης, η οποία ηττήθηκε ξανά αν και είχε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο 20λεπτο.

Το κλίμα στο ΟΑΚΑ μύριζε μπαρούτι από νωρίς και η τρίτη φετινή ήττα από τον Ολυμπιακό ήρθε για να δέσει με την... ωραία ατμόσφαιρα.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ένας από τους ελάχιστους παίκτες που απέφυγαν το... βρισίδι των οπαδών στο ξεκίνημα, να το δεχθεί αργότερα λόγω γκάφας. Ο λόγος για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος άκουσε μόνο ελαφρύ γιουχάισμα πριν την έναρξη του αγώνα, με τον κόσμο της ΑΕΚ να αναγνωρίζει ότι έχει τη μικρότερη ευθύνη για τα άσχημα αποτελέσματα και να μην τον "στολίζει", όπως συνέβη με Μάνταλο, Τσιντώτα, Τζαβέλλα και όχι μόνο. Ναι μεν ο Αυστριακός γκολκίπερ χάρισε το 1-0 στον Ολυμπιακό με σοβαρό λάθος, αλλά στη συνέχεια γλίτωσε την ομάδα του σε ουκ ολίγες περιπτώσεις και δείχνει ότι είναι ένας από τους ελάχιστους αυτού του ρόστερ που δεν θα χάσουν τη θέση τους τη νέα σεζόν.



Αυτό φαίνεται πως δεν θα ισχύσει για τον Πέτρο Μάνταλο, με τις δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά το παιχνίδι να μοιάζουν με προαναγγελία αποχώρησης. Ο Έλληνας διεθνής παρέμεινε στην ομάδα προσμένοντας να μπει ως αρχηγός στο νέο γήπεδο και η τραγική ειρωνεία είναι πως η ώρα του "αντίο" φτάνει λίγο πριν η "ΟΠΑΠ Arena" ανοίξει τις πύλες της για τους φιλάθλους του Δικεφάλου. Η προσφορά στην ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια είναι τέτοια που σίγουρα ούτε το φανταζόταν, ούτε του αξίζει να φύγει με βρισιές και αποδοκιμασίες.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που ουσιαστικά έχει πάψει να υπολογίζεται εδώ και καιρό. Μπήκε αναγκαστικά στην ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και είχε ορισμένες καλές στιγμές, όμως κατά κύριο λόγο έδειξε την εικόνα ενός παίκτη χωρίς ψυχολογία, που εκνεύρισε την εξέδρα με τις επιλογές του σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.



Τί μέλλει γενέσθαι για την επόμενη μέρα; Σίγουρα αλλαγές και προσπάθεια να μείνει στην ομάδα ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ώστε να έχει ηγετικό ρόλο τη νέα σεζόν. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για τον Πολωνό, εντούτοις δεν εξαρτώνται όλα από τον ίδιο. Πέραν του γνωστού εμπόδιου της Κράσνονταρ, υπάρχει και κάτι ακόμα. Ο Κριχόβιακ βίωσε από πρώτο χέρι το τοξικό κλίμα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Είδε οργανωμένους να επισκέπτονται τα γραφεία της ομάδας, έπαιξε μπροστά σε ένα κοινό που γιούχαρε αυτόν και τους συμπαίκτες του, είδε τον Τσούμπερ να αποδοκιμάζεται επειδή... πανηγύρισε και άκουσε οπαδούς να βρίζουν εν χορώ τον αρχηγό της ομάδας και όχι μόνο. Μετά από όλα αυτά ποιος θα τον αδικήσει εάν επιλέξει να αποχαιρετήσει την Ελλάδα και να αποδεχθεί κάποια από τις άλλες προτάσεις που σίγουρα θα έχει;
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.