Header Ads


Φράνσον: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ, θα επιστρέψω, ιδιαίτεροι οι τελευταίοι μήνες!»

Φράνσον: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ, θα επιστρέψω, ιδιαίτεροι οι τελευταίοι μήνες!»


Ο Αλεξάντερ Φράνσον βρίσκεται στη Σουηδία για διακοπές και μίλησε για όλα όσα έγιναν στην ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες
Ο χαφ της Ένωσης βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές, αλλά και για τα γενέθλια της Νόρκεπινγκ – Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή του




Στη Σουηδία και τη Νόρκεπινγκ επέστρεψε ο Αλεξάντερ Φράνσον, για διακοπές. Ο χαφ της ΑΕΚ μίλησε γι’ αυτούς τους πρώτους δύσκολους μήνες του στην Ένωση, με το σουηδικό Μέσο NT, να σημειώνει πως «ο χρόνος συμμετοχής του στην Ελλάδα δεν ήταν πολύς, καθώς αγωνίστηκε μόνο τέσσερα λεπτά».

Ο Φράνσον τονίζει: «Ο χρόνος συμμετοχής μου δεν ήταν όσο θα πίστευε κανείς. Ηταν πολύ ιδιαίτεροι αυτοί οι μήνες. Αυτές είναι οι μεγάλες αντιθέσεις, αν συγκρίνεται με την υπόλοιπη Ευρώπη και τη Σουηδία. Μπορεί να πήγα σε μία περίοδο που ήταν αρκετά ταραγμένη για το σύλλογο. Η αλλαγή προπονητή και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτό που ήλπιζε η ομάδα».



Οι Σουηδοί προσθέτουν πως «η σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος τελείωσε και ο Φράνσον επιστρέφει τώρα στη Νόρκεπινγκ για διακοπές. 

Ο 28χρονος προσκλήθηκε από το σύλλογο να λάβει μέρος στον εορτασμό της 125ης επετείου του συλλόγου.

Παρά το γεγονός πάντως ότι το ξεκίνημα στην Ελλάδα ήταν δύσκολο, ο Φράνσον πιστεύει ότι νιώθει καλά».



«Εγώ πάντως είμαι καλά. Νιώθεις ωραία και που είσαι σπίτι. Εχω μάθει και έχω δει μία νέα ποδοσφαιρική κουλτούρα. Εχω μάθει πώς μπορούν να συμβούν τα πράγματα σε ένα σύλλογο όταν τα αποτελέσματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Θα δούμε πόσο καιρό θα μείνω σπίτι τώρα. Δεν έχω λάβει επίσημα πότε θα επιστρέψω», εξηγεί ο Φράνσον.

Οι Σουηδοί σημειώνουν πως «ο Φράνσον είναι ξεκάθαρο ότι θα επιστρέψει στην ΑΕΚ». «Ναι, υπάρχουν συμβόλαια», σημειώνει ο παίκτης. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.