Header Ads


«Μπλεξίματα» με εφορία για τον Φερνάντο Σάντος!

«Μπλεξίματα» με εφορία για τον Φερνάντο Σάντος!


Πρόστιμο 4,5 εκατ. ευρώ στον Φερνάντο Σάντος από την εφορία της Πορτογαλίας - Τι έχει συμβεί

Μπελάδες με την εφορία της Πορτογαλίας για τον Φερνάντο Σάντος. Τι απαντά ο ίδιος στο «γερό» πρόστιμο που έλαβε.




Δημοσίευμα στην Πορτογαλία αποκάλυψε πως στον Φερνάντο Σάντος επιβλήθηκε πρόστιμο 4,5 εκατ. ευρώ για ψευδή δήλωση εισοδήματος το 2016 και το 2017. 

Όπως αναφέρεται, ο Πορτογάλος προπονητής είχε παρουσιάσει εισόδημα πολύ μικρότερο από το πραγματικό και πως είχε πληρωθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας 10 εκατ. ευρώ μέσω άλλης εταιρείας! 

Συγκεκριμένα, φέρεται να είχε δηλώσει συνολικό ετήσιο εισόδημα 70.000 ευρώ, δηλαδή μόλις 5 χιλιάδων ευρώ το μήνα!

Η πλευρά του 67χρονου προπονητή μαζί με την ομοσπονδία της χώρας με κοινή τους δήλωση καθιστούν σαφές πως δεν υπάρχει καμία απολύτως οφειλή προς την εφορία. 



«Υπό καμία συνθήκη η ομοσπονδία ή ο Φερνάντο Σάντος δεν απέκρυψαν πληροφορίες ή προσκόμισαν ψευδή στοιχεία σχετικά με τη συνεργασία τους στην εφορία ή οποιαδήποτε άλλη αρχή. Ανέκαθεν δήλωναν με ακρίβεια όλες τις πληρωμές/εισοδήματα από τη σύμβασή τους», αναφέρουν, ενώ επίσης τονίζεται πως ο προπονητής «δεν οφείλει ούτε ευρώ στην εφορία».

Η εταιρεία μέσω της οποίας πληρωνόταν ο Σάντος ονομάζεται Femacosa, ιδρύθηκε το 2014 και έχει ως συνεργάτη τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος το 2016 οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατάκτηση του Euro.



Ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής ομάδας και της ΑΕΚ έχει ήδη κάνει έφεση κατά της απόφασης και μάλιστα έχει αναθέσει την υπόθεση στον εξειδικευμένο σε τέτοια ζητήματα δικηγόρο Μοράις Λεϊτάο, ο οποίος μεταξύ των πελατών του έχει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.