Header Ads


Η «ελληνική λίστα» Αλμέιδα για ΑΕΚ!

Η «ελληνική λίστα» Αλμέιδα για ΑΕΚ!


Ποιους παίκτες από Ελλάδα τσεκάρει για την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα - Ποιους ξεχώρισαν ήδη οι συνεργάτες του

Άμεσα δουλειά έπιασε ο Ματίας Αλμέιδα που μπορεί να έφτασε στην Αθήνα το Σάββατο το απόγευμα, μαζί με δύο από τους έξι συνεργάτες του, όμως μια μέρα μετά ταξίδεψε μόνος στου στη Θεσσαλονίκη, όπου και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 




Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως οι δύο άνθρωποι του Αργεντίνου και της Ένωσης είχαν πάρει… σαφής εντολές κάνοντας φανερό ότι ο Λατίνος τεχνικός δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη του.

Έτσι ο ένας βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ, ενώ ο άλλος ήταν στις εξέδρες της Λεωφόρου που είδε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη. 

Οι λόγοι που ο Αλμέιδα αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση είναι δύο και απόλυτα κατανοητοί. Από την μια ο Αργεντίνος ήθελε να έχει εικόνα από κοντά, από ανθρώπους που είναι δίπλα του και εμπιστεύεται με… κλειστά μάτια, ώστε να δει το πως ακριβώς αγωνίζονται και το επίπεδο που είναι οι βασικοί ανταγωνιστές της ΑΕΚ.

Παράλληλα όμως φαίνεται ότι ο νέος τεχνικός της Ένωσης έχει ρίξει… δίχτυα και στην ελληνική αγορά, έχοντας ήδη βάλει στόχους σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Super League και θα μπορούσαν να είναι τη νέα χρονιά στην ΑΕΚ.



Οι προτάσεις από μάνατζερ έχουν γίνει και σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς που τσέκαραν τα… μάτια του Αλμέιδα ήταν οι Περέα και Καραχάλιος από τον ΠΑΣ, αλλά και ο Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη που τον τελευταίο καιρό έχει ακουστεί αρκετά για πιθανή αποχώρηση από τους «Κίτρινους». Άλλωστε ο Αργεντίνος, όπως έχει γίνει γνωστό, τσεκάρεται και από τον Ολυμπιακό και σίγουρα ο Αλμέιδα θα ήθελε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή τη νέα σεζόν στην ομάδα.



Παράλληλα οι άνθρωποι του Λατίνου πέρασαν από το… μικροσκόπιο και τους Βιγιαφάνιες και Χουάνκαρ στη Λεωφόρο, ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιό τους λήγει σε μερικές εβδομάδες με τον Παναθηναϊκό και έχουν δείξει ότι μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο οποιασδήποτε ομάδας του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.