Header Ads


Κριχόβιακ: «Δεν αισθάνομαι σαν σταρ στην ΑΕΚ»

Κριχόβιακ: «Δεν αισθάνομαι σαν σταρ στην ΑΕΚ»


Αποκάλυψε τι θέλει να κάνει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο..

Τι δήλωσε ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό στην ΑΕΚ, προερχόμενος από την Κράσνονταρ.




Ο Πολωνός έκανε το ταξίδι για την Αθήνα λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και θα αγωνίζεται στην Ενωση τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν.

Οπως αναφέρει το «sport.pl» ο Κριχόβιακ ήταν πολύ κοντά και στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Σε συνέντευξη που παρέθεσε στο «Fot Truck» ο Κριχόβιακ μίλησε για την ΑΕΚ, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για το μέλλον του.

«Αν αισθάνομαι σταρ εδώ; Με υποδέχθηκαν πολύ καλά και αισθάνομαι ότι ο σύλλογος και οι οπαδοί με σέβονται, αλλά είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα και θα είναι παραπλανητικό αν δεν μεταφραστεί αργότερα στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν παίζεις στο σωστό επίπεδο, μπορείς να πέσεις πολύ εύκολα. Δεν αισθάνομαι σαν σταρ. Σε κάθε προπόνηση πρέπει να αποδεικνύω ότι δεν ήρθα εδώ (σ.σ. στην Αθήνα) μόνο για τον καλό καιρό», ανέφερε σχετικά με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.



Ο Κριχόβιακ στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως στο μέλλον σκέφτεται να ακολουθήσει τον δρόμο της προπονητικής: «Όταν σταματήσω θα ήθελα να μείνω κάπου για περισσότερο χρόνο. Θα ήθελα να παίξω για έναν σύλλογο για τρία ή τέσσερα χρόνια και μετά να πάω στον πρόεδρο και να του πω να καθοδηγήσω στην ομάδα. Τι μου αρέσει σε αυτό; Ακόμα και η γυναίκα μου, μου λέει ότι μου ταιριάζει αυτή η ιδιότητα. Ο κόσμος δεν πιστεύει ίσως ότι δεν διαβάζω τα σχόλια που αφορούν εμένα. Και θεωρώ πως αυτό είναι πολύ σημαντικό στη ζωή ενός προπονητή. Είναι μια ιδιότητα πολύ κοντά σε αυτό που κάνω σε όλη μου τη ζωή. Θέλω πάντα να έρχομαι πρώτος μέσα στην ομάδα, ακόμα και πριν τον προπονητή και να κάνω προπόνηση στο γήπεδο ή στο γυμναστήριο. Η σκληρή δουλειά μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.