Header Ads


Η πρώτη πώληση Κουχάρσκι στην ΑΕΚ!

Η πρώτη πώληση Κουχάρσκι στην ΑΕΚ!


Οι 8 παίκτες που δεν υπολογίζονται, τα 3 εκατομμύρια που πρέπει να γλιτώσει και η...υπερήφανη πώληση που ετοιμάζει ο Κουχάρσκι στην ΑΕΚ
Πώς έψησε ο Πολωνός τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και ποιοι είναι οι δύο παίκτες που θα μπορούν να φέρουν χρήματα;




KOYXAΡΣΚΙ: ένας λογος που πείστηκε ο Μελισσανίδης για τον 41χρονο Πολωνο τεχνικό διευθυντή είναι πως θεωρείται "μάστερ" στις πωλήσεις! Και εδώ που τα λέμε κοντά στα 37.000.000 ευρώ πήγε στα Ταμεία της Λέγκια, στην 4ετία που ήταν ο επικεφαλής της. 

Τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι περιμένει πολύ δουλειά στην ΑΕΚ, όχι μόνο στις μεταγραφές (εκεί που λίγο πολύ ο Αλμείδα έχει δώσει ήδη ονόματα/στόχους και θα θέλει να περάσει ως επι το πλείστον τους "δικούς" του παίκτες) αλλά και στις αποδεσμεύσεις - παραχωρήσεις - πωλήσεις. Τσιντώτας/Μπακάκης/Βράνιες/Σβάρνας/Λε Ταλέκ/ Αλμπάνης/Τάνκοβιτς/Φράνσον είναι 8 παίκτες με συμβόλαια που οι συνολικές καθαρες ετήσιες αποδοχές τους πλησιάζουν τα 3.000.000 ευρώ! 



Πολλά λεφτά για παίκτες που δεν θα υπολογίζονται για την νέα σεζόν και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να φύγουν με το λιγότερο δυνατό κόστος για το Ταμείο της ΑΕΚ.

Όχι και το πιο εύκολο. Θυμίζω την περσινή αποτυχία των Παπαδημητριου - Κονέ που αγόρασαν δυο δεξιούς μπακ αλλά δεν μπορεσαν να απαλλαγουν απο το συμβόλαιο (300άρα) του Μπακάκη ή εστω να τον στείλουν κάπου δανεικό αντί να μείνει ανενεργός στο ρόστερ της. 



Απο εκεί και πέρα ο Κουχάρσκι για να κερδίσει τις εντυπώσεις και το αφεντικό ξέρει πως υπάρχει και ο ...δρόμος της περήφανης πώλησης. Εκεί μόνο δυο παίζουν: Σιμάνσκι και Λιβάι Γκαρσία!


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.