Header Ads


Το «μήνυμα» Μπονίνι σε κάθε παίκτη της ΑΕΚ για την προετοιμασία!

Το «μήνυμα» Μπονίνι σε κάθε παίκτη της ΑΕΚ για την προετοιμασία!


Ο γυμναστής του Ματίας Αλμέιδα δεν...αστειεύεται - Δείτε τι μήνυμα έστειλε στον καθένα ξεχωριστά, τι πρέπει να κάνει έως την έναρξη της προετοιμασίας

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν πάρει στα χέρια τους ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης που πρέπει να τηρήσουν στο διάστημα πριν την προετοιμασία, το βασικό στάδιο της οποίας θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ.




Αρχίζει από… τώρα η δουλειά για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ! 

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πάρει στα χέρια τους ο καθένας από ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για το διάστημα πριν την έναρξη της προετοιμασίας από τον γυμναστή του Ματίας Αλμέιδα, Γκίντο Μπονίνι.

Μεταξύ άλλων, τους ζητάει την τήρηση του προγράμματος ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσία με την έναρξη της προετοιμασίας, αφού θα ακολουθήσει ιδιαίτερα σκληρό πρόγραμμα προπονήσεων. Παράλληλα, τους κάνει γνωστό πως θα ακολουθήσει σειρά επαφών με τον Ματίας Αλμέιδα.



Την ίδια ώρα, γνωστό γίνεται πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Schiedam, το οποίο αποτελεί προάστιο του Ρότερνταμ.



Ως τώρα, έχουν κλειστεί ήδη τρεις ημερομηνίες φιλικών στην Ολλανδία στις 19, 25 και 29 Ιουλίου, ενώ στην Αθήνα έχουν ήδη φιξαριστεί δύο φιλικά, στις 5 και 13 Αυγούστου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.