Header Ads


Έρχονται εξελίξεις με Μάνταλο στην ΑΕΚ!

Έρχονται εξελίξεις με Μάνταλο στην ΑΕΚ!


Δεν έχει αλλάξει στάση ο Μάνταλος - Έρχονται εξελίξεις, επιμένει σε όσα είπε δημοσίως!

Αν και ίσως βιάστηκε να μιλήσει δημόσια, ο αρχηγός της Ένωσης φαίνεται να είναι στην ίδια ψυχολογική διάθεση όπως αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το... κερασάκι στη τούρτα όλων όσων έζησε η ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα της σεζόν, ήταν οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου, που μίλησε για ανάληψη ευθυνών από πλευράς του με πράξεις κι όχι με λόγια. Σχεδόν όλοι το πήραν ως προαναγγελία αποχώρησης με δική του πρωτοβουλία. 




Σύμφωνα με πληροφορίες όσοι είχαν την ευκαιρία και μέσα από την ΑΕΚ και στον περίγυρο της ομάδας να έχουν κάποια επαφή με τον Μάνταλο, διαπιστώνουν πως η ψυχολογία του και οι προθέσεις που εκφράζει, είναι στο ίδιο μοτίβο με όσα είπε μετά τη λήξη του τελευταίου ματς της σεζόν. Αυτό δε μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα αν προκαταβάλει δεδομένα τις εξελίξεις. Δε μπορεί να αγνοηθεί η στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη και δε μπορεί να αγνοηθεί και η όποια στάση, αλλά και οι επαφές του Ματίας Αλμέιδα με τον παίκτη. Στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με πολλούς ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Αργεντινός τεχνικός.

Το ίδιο βέβαια δε μπορεί να αγνοηθεί και το κλίμα μέσα στο οποίο τελείωσε η σεζόν και οι επιθέσεις υπό μορφή υβριστικών συνθημάτων στον παίκτη, από κομμάτι της κερκίδας των οργανωμένων. Δεν ήταν η πρώτη φορά βέβαια. Τα ίδια έγιναν και με τη Βελέζ. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται ο ίδιος ο Μάνταλος να είναι πιο προβληματισμένος από ποτέ.



Υπάρχει κι ένα ακόμη δεδομένο που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Η μετάβαση της ΑΕΚ σε ένα άλλο αγωνιστικό προφίλ υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα, είναι ακόμη άγνωστο τι ακριβώς ρόλο θα μπορούσε να επιφυλάσσει για τον Πέτρο Μάνταλο, σε αυτή τη φάση της καριέρας του και με το αγωνιστικό του προφίλ τη τελευταία διετία. Είναι σαφές πως η ΑΕΚ ψάχνει για παίκτες στα χαφ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, των οποίων η παρουσία δύσκολα μπορεί να συνδεθεί με πρωταγωνιστικό ρόλο και του σημερινού αρχηγού της ομάδας. Για την ΑΕΚ αυτό δεν είναι πρόβλημα. Άλλωστε και φέτος έγιναν κινήσεις με το σκεπτικό πως η ομάδα έπρεπε να αντιμετωπίσει σιγά – σιγά διαφορετικά το ρόλο του Πέτρου Μάνταλου. Δε βγήκε με τον Γέβτιτς, αλλά η πρόθεση ήταν αυτή. Όμως στο σκεπτικό της διοίκησης αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος για τον Μάνταλο στο ρόστερ. Ακόμη και ο ίδιος είναι συμβιβασμένος με αυτό και ήταν και φέτος. Το βασικό ερώτημα έχει να κάνει καθαρά με τη ψυχολογία του, ανεξάρτητα από τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα αν παραμείνει.



Συν πως καλείται να διαχειριστεί τώρα και μια κατάσταση που δημιούργησε με τη δήλωση του κι έχει βάλει τον κόσμο σε διαδικασία να περιμένει να δει τι ακριβώς εννοούσε. Σε στιγμές τόσο έντονης συναισθηματικής φόρτισης, δεν είναι παράλογο ούτε και ο ίδιος να μην είχε πολύ σαφή εικόνα στο μυαλό του για το τι εννοούσε. Αλλά δημιουργήθηκε ένα συγεκριμένο κλίμα. Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή, είναι πως δεν έχει κλείσει το θέμα από πλευράς του. Αν και η στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη, έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κλείσει το θέμα από πλευράς ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.