Header Ads


Το «τελεσίγραφο» Αλμέιδα στη διοίκηση για Άμραμπατ!

Το «τελεσίγραφο» Αλμέιδα στη διοίκηση για Άμραμπατ!


Η απόφαση του νέου προπονητή της ΑΕΚ - Μένει ή φεύγει ο Άμραμπατ; Τι του είπε ο Ματίας Αλμέιδα στην επικοινωνία που είχαν 
Είναι απο τους - πρώτους - παίκτες της ΑΕΚ που ο Ματίας Αλμέιδα επεδίωξε και είχε επικοινωνία μαζί του! 




Πριν γίνει η επαφή τους αυτή, τι  είχε πει ο Αργεντινός τεχνικός στα "κιτρινόμαυρα" στελέχη για τον Μαροκινό επιθετικό (ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει συμβόλαιο ως το 2023 με την Ένωση); Πως του κάνει βάσει χαρακτηριστικών και... προσωπικότητας και ο τι θα τον ήθελε στην δική του ομάδα, σε συγκεκριμένο ρόλο όμως και μέσα σε αγωνιστικό πλαίσιο. 

Και για αυτό θα του μιλούσε και θα του τα... εξηγούσε ωραία. Αν όμως, ο Νορντίν Άμραμπατ συνέχιζε να έχει τάσεις φυγής και να εμφανίζει τα γνωστά...ήξεις,αφίξεις για το μέλλον του, ο Αλμέιδα ήταν ξεκάθαρος πως θα έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει. Ούτε να τον...περιμένουν, ούτε να προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν, ούτε να το κρατήσουν λόγω... συμβολαίου. 



Λίγο, πολύ αυτά πρέπει να είπε ο Αλμέιδα και στον ίδιο, τον Άμραμπατ, στην επικοινωνία που είχαν. Ζητώντας του να τα σκεφθεί στην περίοδο των διακοπών, να αποφασίσει (συζητώντας το και με την οικογενειά του, που του...λείπει) τι θέλει να κάνει την επόμενη σεζόν. Και φυσικά να τον ενημερώσει...εγκαίρως! 



Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Αμραμπατ αναχώρησε απο την Ελλάδα χωρίς να κάνει έστω νύξη στο παλαιότερο αίτημά του για αποχώρηση. Καλό βέβαια είναι να περιμένουμε, αυτό άλλωστε πράττουν και στην ΑΕΚ...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.