Header Ads


Έρχεται Αθήνα ο Αλμέιδα!

Έρχεται Αθήνα ο Αλμέιδα!


Δεν κρατιέται ο Ματίας Αλμέιδα - Πότε αναμένεται στην Αθήνα για να τρέξει ο ίδιος τα πάντα για τη νέα εποχή της ΑΕΚ

Ο προπονητής φτάνει με την οικογένειά του στη χώρα μας από τώρα και πιάνει αμέσως δουλειά - Το πρόγραμμα και οι επαφές του με παίκτες




Στην Αθήνα και μάλιστα οικογενειακώς έρχεται ο Ματίας Αλμέιδα. Ο προπονητής την Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα θα είναι ξανά στην Ελλάδα και πιάνει δουλειά για όλα τα θέματα της ομάδας, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Δεν… κρατιέται λοιπόν ο Αργεντινός που φτάνει στη χώρα μας άμεσα και… σηκώνει μανίκια.

Αυτό που απομένει για την προετοιμασία είναι το τελικό φιξάρισμα. Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας με τεστ και εργομετρικά είναι για τις 6 Ιουλίου, όμως αυτό αφορά κυρίως τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές μέχρι τις 15 Ιουνίου, περίπου.



Οι υπόλοιποι μη διεθνείς, αλλά και παίκτες από την ΑΕΚ Β, που είναι πιθανό να επιλεγούν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας θα ξεκινήσουν νωρίτερα δουλειά στα Σπάτα. Από τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου συγκεκριμένα, κάτι που απομένει να «κλειδώσει».

Επιπλέον, θα υπάρξουν και προγράμματα ατομικής εκγύμνασης των παικτών πριν την έναρξη της προετοιμασίας, που θα σταλούν στους παίκτες ανάλογα με το αν είναι διεθνείς ή όχι.



Να σημειωθεί επίσης πως θα υπάρξουν επαφές του Αλμέιδα με τους παίκτες από το νυν ρόστερ, αλλά και η τελική οριστικοποίηση της συμμετοχής παικτών που επιστρέφουν από δανεισμό και που υπολογίζονται για την προετοιμασία (Μπότος, Αθανασιάδης, Αλμπάνης κλπ), ώστε να τους εξετάσει ο προπονητής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.