Header Ads


Νίκος Πανταζής: «Όσο στενοχωριόμαστε εμείς όλοι μαζί, στενοχωριέται ο Μελισσανίδης μόνος του για την ΑΕΚ!»

Νίκος Πανταζής: «Όσο στενοχωριόμαστε εμείς όλοι μαζί, στενοχωριέται ο Μελισσανίδης μόνος του για την ΑΕΚ!»


Ασπίδα στον Δημήτρη Μελισσανίδη ύψωσε ο Νίκος Πανταζής, ένας άνθρωπος σύμβολο για την ΑΕΚ - Όλα όσα είπε για το μέλλον της Ένωσης

Εμείς που ζούμε κι αναπνέουμε για την ΑΕΚ οφείλουμε να κάνουμε υπομονή, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, τόνισε μεταξύ άλλων




Ο Νίκος Πανταζής, ένας άνθρωπος-σύμβολο για την οικογένεια της ΑΕΚ μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για όσα απασχολούν την ομάδα. Αναφέρθηκε στον παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου και εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Οι αποδοκιμασίες του κόσμου με τον Ολυμπιακό.

«Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις την ομάδα σου να μην διεκδικεί νίκες και θριάμβους. Αλλά όλες οι ομάδες, σε όλο τον κόσμο, έχουν την άνοδο και την κάθοδο. Εμείς πρέπει να κάνουμε υπομονή και να είμαστε κοντά στην ομάδα μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις κι όσα περνάμε τώρα δεν συγκρίνονται με όσα ζήσαμε πριν δέκα χρόνια. Η επιστροφή στο σπίτι μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βοηθήσει ώστε να γίνουν τα πράγματα καλύτερα. Σίγουρα ο κόσμος νιώθει αγανάκτηση γιατί θέλει να βλέπει θετικά αποτελέσματα κι αν δεν έρχονται του φταίνε όλοι κι όλα…».

-Όσα πρέπει να κάνει ο Μελισσανίδης…

«Τώρα χρειάζεται υπομονή κι ο άνθρωπος που έχει την ομάδα στα χέρια του να προσπαθήσει να την επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Δεν πρέπει να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις γιατί λειτουργούν αποτρεπτικά στην επάνοδο της ομάδας. Προφανώς, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι χαρούμενος με όσα βλέπει να συμβαίνουν. Πιστεύω πως έχει την δυνατότητα και την όρεξη για να βρει την λύση.



Εγώ δεν ανησυχώ πως δεν θα βρούμε τον δρόμο μας. Εάν θα πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές, το γνωρίζει ο ίδιος. Δεν θα το πω ούτε εγώ ούτε ο κόσμος. Ο κόσμος βλέπει το αποτέλεσμα ενώ ο ίδιος θα κρίνει από το αποτέλεσμα τι πήγε λάθος για να το διορθώσει. Προς Θεού δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Μελισανίδη. Έφτιαξε ολόκληρο αθλητικό κέντρο στα Σπάτα για αν προπονείται η ομάδα. Κάποτε γυρνούσαμε από τον Ταύρο στην Νίκαια κι από την Νίκαια στο Μενίδι για να κάνουμε προπόνηση. Η ΑΕΚ έχει δημιουργήσει ένα ευρωπαϊκό προφίλ. Φτιάχνουμε ένα γήπεδο που θα είναι κόσμημα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη. Είναι αχαριστία να λέμε για τον Μελισσανίδη… Όσο στεναχωριόμαστε όλοι μαζί, στεναχωριέται μόνος του! Είναι αμαρτία, πώς να το κάνουμε…».

-Τα αίτια της αποτυχίας μετά τον τίτλο…

«Είχαμε τις δυνατότητες να παραμείνουμε ψηλά. Σίγουρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έγιναν κάποια λάθη. Μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί να τα διορθώσει και να κάνει τα πράγματα όπως πρέπει. Ο πρόεδρος έχει τις γνώσεις και την ικανότητα. Χρειάζεται υπομονή κι εμπιστοσύνη.

Δεν γυρνάς έναν διακόπτη και παίζεις ποδόσφαιρο αλλά είναι μία σειρά πραγμάτων που καθορίζει το αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, να διαλέξεις έναν καλό προπονητή είναι λαχείο. Δεν συμβαίνει μόνο στην ΑΕΚ να παίρνει προπονητές με περγαμηνές και να μην τα καταφέρνει. Εμείς που ζούμε κι αναπνέουμε για την ΑΕΚ, οφείλουμε να κάνουμε υπομονή».

-Οι αντιδράσεις για τον Μάνταλο…

«Όταν ο κόσμος είναι σε κατάσταση οργής, τότε φταίνε όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Ο Μάνταλος έχει προσφέρει στην ΑΕΚ. Έχει χειρουργηθεί δύο φορές στο γόνατο έχοντας τραυματιστεί σε αγώνες της ΑΕΚ. Επανήλθε, κέρδισε τίτλους, δεν μπορούμε να πούμε πως δεν έχει προσφέρει. Όπως έχει πάρει κι από την ΑΕΚ. Όμως, δεν μπορούμε να τα φορτώσουμε όλα στον Μάνταλο, προς Θεού! Είναι αμαρτία…».

-Οι παίκτες που έφυγαν, διακρίθηκαν…



«Ο προπονητής δημιουργεί το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν οι παίκτες. Εάν από τα αποδυτήρια ξεκινάει λάθος, τότε θα γίνονται λάθη. Ο προπονητής είναι εκείνος που αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές, έτσι δεν είναι; Εάν μέσα στ’ αποδυτήρια δεν υπάρχουν άνθρωποι να δημιουργούν το κλίμα που πρέπει να έχει η ομάδα ώστε να μπαίνει στο γήπεδο και να τρώει σίδερα, αυτή είναι μία άλλη ιστορία που δεν μπορώ να γνωρίζω. Ο καθένας κρίνεται από την δουλειά που παράγει».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.