Header Ads


Έτοιμος για «μεταγραφή ζωής» 20 εκατ. ευρώ ο Μπογέ!

Έτοιμος για «μεταγραφή ζωής» 20 εκατ. ευρώ ο Μπογέ!


Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ, αναμένεται να μετακομίσει από την Έλτσε στη Σεβίλλη, με τους Ανδαλουσιάνους να ξοδεύουν το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχωράει η Σεβίλλη! Η ομάδα από την Ανδαλουσία αναμένεται να κάνει δικό της τον Λούκας Μπογέ, καταβάλλοντας στην Έλτσε το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για να αποσπάσει τη θετική απάντηση των ιθυνόντων του συλλόγου.




Η είδηση μεταδίδεται από το «Chiringuito TV», με τη γνωστή ισπανική εκπομπή να επικαλείται αποκλειστικές της πληροφορίες και να αναφέρει πως ο Μπογέ θα είναι από τις πρώτες καλοκαιρινές μεταγραφές της Σεβίλλης με σκοπό την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφού έχει περάσει από την ΑΕΚ τη σεζόν 2018/19, αλλά δεν παρέμεινε στους «κιτρινόμαυρους», με την Έλτσε να τον αποκτά την περασμένη χρονιά από την Τορίνο καταβάλλοντας το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.



Φέτος, ο Μπογέ έχει 7 γκολ και 3 ασίστ σε 24 εμφανίσεις στη La Liga, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.