Header Ads


Το σχόλιο Αλμέιδα για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Το σχόλιο Αλμέιδα για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!


Άρεσε στον Ματίας Αλμέιδα η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Το σχόλιο στους ανθρώπους της ομάδας

Το σχόλιο του Αργεντινού τεχνικού, σε σχέση με το προηγούμενο ματς της νέας του ομάδας.




Ο Ματίας Αλμέιδα παρακολούθησε χθες για τελευταία φορά από το γήπεδο αγώνα της ΑΕΚ για το φετινό πρωτάθλημα και σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο αναχώρησε για τη πατρίδα του. 

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης είχε την ευκαιρία να δει τη νέα του ομάδα από κοντά σε δύο πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και σαφώς πλέον ο φάκελος τον οποίο έχει ανοίξει εδώ κι εβδομάδες για την ΑΕΚ, είναι συμπληρωμένος απόλυτα και δεν υπάρχουν εκκρεμότητες.



Ο Αλμέιδα θα δει και τα υπόλοιπα παιχνίδια φυσικά, από την Αργεντινή όπου θα βρίσκεται, ενώ οι επαφές του με τους ανθρώπους της ομάδας θα είναι συνεχείς και στο διάστημα μέχρι το τέλος των play offs, πριν δηλαδή έρθει ξανά στην Ελλάδα και για την επίσημη παρουσίαση του και για να μπει με τον ίδιο παρόντα μπροστά για τα καλά, ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως ο Αργεντινός τεχνικός στις συζητήσεις που είχε μετά το παιχνίδι, σχολίαζε πως η εικόνα της ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο μεγαλύτερο μέρος τουλάχιστον της αναμέτρησης, του άφησε καλύτερη εντύπωση σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.



Πιθανότατα αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως όντως η ΑΕΚ παρουσίασε καλύτερο επίπεδο τακτικής συνοχής στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι και ειδικά ανασταλτικά παρουσίασε σαφή βελτίωση σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα παιχνίδια.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.