Header Ads


«Βράζει» η ΑΕΚ με Καμπάκοφ: «Η χειρότερη φετινή διαιτησία»

«Βράζει» η ΑΕΚ με Καμπάκοφ: «Η χειρότερη φετινή διαιτησία»


Έξαλλοι στην ΑΕΚ με Καμπάκοφ - Δείτε τι έλεγαν οι παίκτες μετά το τέλος του αγώνα!
Έντονα παράπονα από τους παίκτες της ΑΕΚ και τον κιτρινόμαυρο πάγκο μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. «Η χειρότερη φετινή διαιτησία», έλεγαν στα αποδυτήρια.




Μετά το τελικό σφύριγμα του ισόπαλου 1-1, οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν έξαλλοι από τη συνολική διαιτησία του Βούλγαρου ρέφερι Καμπάκοφ. Ο πάγκος της Ένωσης με τη λήξη της αναμέτρησης εξέφρασε τα παράπονά του στον Καμπάκοφ, ο οποίος έλεγε στους αστυνομικούς να επέμβουν για να αποχωρήσει.

Στην ΑΕΚ φωνάζουν για το γεγονός ότι δεν άφησε το πλεονέκτημα στη φάση του Λιβάι Γκαρσία που θα έφευγε στην κόντρα σφυρίζοντας φάουλ στον Σιμάνσκι.



Επίσης τα παράπονα της ΑΕΚ επικεντρώνονται και στο τέλος στη φάση του Τσούμπερ, όπου θεωρούν ότι δεν δίνεται φάουλ στον Ελβετό εξτρέμ και στη συνέχεια ο Καμπάκοφ βγάζει κάρτα στην προβολή του Αμραμπατ.

«Πρόκειται για τη χειρότερη διαιτησία που είχαμε φέτος» έλεγαν οι παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια και ο εκνευρισμός ήταν έντονος καθώς οι κιτρινόμαυροι εκτιμούν ότι είχαν διαφορετικοί αντιμετώπιση στις κάρτες, στα φάουλ και στη συνολική διαιτησία του Βούλγαρου ρέφερι.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.