Header Ads


Αρμάνι - Ντίνος Μήτογλου: Αυτή θα είναι η ποινή για τον Ντίνο Μήτογλου

Αρμάνι - Ντίνος Μήτογλου: Αυτή θα είναι η ποινή για τον Ντίνο Μήτογλου


Κρίσιμες οι μέρες για τον Ντίνο Μήτογλου - Ανακοινώνεται η ποινή στον Μήτογλου - Επιστρέφει στην Ελλάδα;
Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ σε δείγμα που είχε δώσει στις 4 Μαρτίου και το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα γίνει γνωστή η ποινή που θα του επιβληθεί για χρήση απαγορευμένης ουσίας.




Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση, που θα κρίνει το μέλλον του διεθνούς φόργουορντ.

Κρίσιμες οι μέρες που διανύουμε για τον Ντίνο Μήτογλου. Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ σε δείγμα που είχε δώσει στις 4 Μαρτίου και το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα γίνει γνωστή η ποινή που θα του επιβληθεί για χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Η εταιρεία Wasserman, που εκπροσωπεί τον παίκτη, έχει αναθέσει την υπόθεση υπεράσπισής του στον Σοφοκλή Πιλάβιο, έναν δικηγόρο με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο πεδίο. Ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ είχε αναλάβει πριν λίγα χρόνια και τον Νικ Καλάθη, όταν επίσης είχε βρεθεί θετικός αλλά τιμωρήθηκε με μικρή «καμπάνα» επειδή διαπιστώθηκε πως είχε πάρει ένα σκεύασμα για τα μαλλιά του.



Η πλευρά του Μήτογλου προσπαθεί να αποδείξει πως ο παίκτης δεν έλαβε κάποια διεγερτική ουσία με σκοπό να ενισχύσει τις επιδόσεις του, αλλά εν αγνοία του. Θεωρητικά κινδυνεύει με αποκλεισμό δύο ή και τριών ετών, ωστόσο πρακτικά η πιο βαριά ποινή μπορεί να είναι ένας ετήσιος αποκλεισμός. Οι δικηγόροι του θα προσπαθήσουν για τη μικρότερη δυνατή τιμωρία, ώστε τουλάχιστον να μπορεί να αγωνιστεί από την αρχή της ερχόμενης περιόδου.



Θεωρείται δεδομένο πως ο Μήτογλου δύσκολα θα συνεχίσει στην Αρμάνι Μιλάνο, σε κάθε περίπτωση. Αν τιμωρηθεί με μεγάλη τιμωρία, πχ ενός έτους, είναι βέβαιο πως θα αποδεσμευτεί, όπως είχε συμβεί και με τον Ρικάρντο Μορασκίνι για ανάλογο παράπτωμα. Την υπόθεσή του παρακολουθούν διακριτικά αρκετές ομάδες, όπως και η ΕΟΚ, εν όψει και του Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου, καθώς ο 26χρονος άσος θα ήταν σίγουρα στις επιλογές του Δημήτρη Ιτούδη και πιθανότατα και στην τελική δωδεκάδα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.