Header Ads


Μπρούνο Τσιρίλο: Η μεταγραφή στην ΑΕΚ, ο Σάντος και η ιστορία με τον Φερέρ

Μπρούνο Τσιρίλο: Η μεταγραφή στην ΑΕΚ, ο Σάντος και η ιστορία με τον Φερέρ


Ο Μπρούνο Τσιρίλο ξετύλιξε το κουβάρι της καριέρας του και φυσικά αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του ΑΕΚ - Η άγνωστη ιστορία με τον Φερέρ που αποκάλυψε για πρώτη φορά

Μεγάλη συνέντευξη του Μπρούνο Τσιρίλο

Η ζωή του είναι μοιρασμένη ανάμεσα στην Ιταλία και την Ελλάδα - Ανάμεσα στη δουλειά του και την κόρη του, τη Μαρία Ροζάρια που αποτελεί την προέκταση του εαυτού του. 

Όταν, λοιπόν, ο Μπρούνο Τσιρίλο βρέθηκε στην Ελλάδα για να περάσει το Πάσχα με την κόρη του μίλησε στο gazzetta.gr.




Δείτε κομμάτια της συνέντευξής του:

Έτσι φτάσαμε στο καλοκαίρι του 2005 και την ΑΕΚ.

«Ναι. Έχω μείνει ελεύθερος από τη Λέτσε και τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήταν ο Ίλια Ίβιτς ο οποίος επικοινώνησε με τον μάνατζέρ μου τον Φεντερίκο Παστορέλο, με τον οποίο ήμουν μαζί για 13 χρόνια. Μία μέρα μου λέει «σε θέλει μία ομάδα στην Ελλάδα» και απαντάω «Τι μου λες τώρα Φέντε; Έχω κάνει δύο χρόνια γεμάτα στη Σιένα και ήμουν από τους καλύτερους παίκτες και θα πάω στην Ελλάδα;» Μου λέει, «να σου πω πάμε εκεί γιατί είναι μεγάλη ομάδα και μετά βλέπουμε» (δεν μου είχε πει το όνομα της).»

Το μόνο που ήξερα μέχρι τότε από Ελλάδα ήταν η Μύκονος γιατί είχα πάει διακοπές νεότερος. Τα γνωστά δηλαδή!

«Τέλος πάντων η ΑΕΚ μας έστειλε πρόσκληση και ήρθαμε εδώ στην Αθήνα για τρεις μέρες. Από τη δεύτερη είχα αποφασίσει να φορέσω τη φανέλα της. Μέτρησαν πολλά πράγματα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά με έφεραν εδώ στο Ολυμπιακό Στάδιο, είδα τις κερκίδες, φαντάστηκα πως θα είναι γεμάτο με τον κόσμο γιατί ο κάθε ποδοσφαιριστής αυτό θέλει. Με πήγαν στη Γλυφάδα και σε διάφορα άλλα μέρη και στο τέλος επέλεξα να μείνω στην Κηφισιά γιατί ήταν κοντά τότε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, στους Θρακομακεδόνες.»



Συνεργάστηκες με δύο προπονητές, τον Σάντος και τον Φερέρ. Πρόσφατα ο Βαγγέλης Μόρας είχε πει ότι ο δεύτερος ήταν «δικτάτορας». Εσύ πώς τους εζησες;

«Τον Σάντος τον αγαπάω πάρα πολύ για μένα είναι μεγάλος προπονητής. Ακόμα μιλάμε και για μένα είναι Top.

Και ο Φερέρ ήταν πολύ καλός αλλά πιο σκληρός εντελώς διαφορετικός από τον Πορτογάλο. Εγώ και ο Φερέρ είχαμε πολύ δυνατούς χαρακτήρες και δεν ταιριάζαμε, δεν τα πήγαμε καλά, κάποια πράγματα για μένα ήταν λίγο περίεργα. Φυσικά του έδειξα πολύ σεβασμό γιατί έτσι πρέπει, αλλά δεν ήταν σαν τον Σάντος. Επαναλαμβάνω ότι σαν προπονητής και ο Φερέρ ήταν μεγάλος και είχαμε πετύχει πολύ σπουδαία επιτεύγματα. Γινόντουσαν όμως κάποια μικρά πράγματα που τότε δεν ήταν σωστά, δεν τα έβλεπα εγώ σωστά.»



Όπως; Θυμάσαι καμία ιστορία;

«Μία μέρα στην προπόνηση εγώ με τον Βλάνταν Ίβιτς ήμασταν στην ομάδα των αναπληρωματικών στο διπλό. Όμως εγώ λόγω χαρακτήρα ήθελα να κερδίζω ακόμα και αυτά τα παιχνίδια. Γίνεται λοιπόν μία φάση και η μπάλα βγαίνει άουτ ένα μέτρο. Ο κόουτς ήταν δίπλα δεν το δίνει και μετά τρώμε γκολ. Όπως καταλαβαίνεις τρελάθηκα. Αντιδράσαμε και εγώ και ο Βλάντο, εμένα δεν μου είπε τίποτα αλλά είπε πολλά στο Βλάντο. Εκεί εγώ πήρα θέση και τον υπερασπίστηκα γιατί ήμασταν πολύ φίλοι, γενικά εκείνη τη μέρα τσακωθήκαμε αρκετά.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.