Header Ads


Μιχάι: «Εάν κάποια ομάδα δικαιούνταν να κερδίσει, ήταν ο ΠΑΟΚ»

Μιχάι: «Εάν κάποια ομάδα δικαιούνταν να κερδίσει, ήταν ο ΠΑΟΚ»


Η... άποψη του αμυντικού του ΠΑΟΚ για την εικόνα του αγώνα

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ενέα Μιχάι για την ισοπαλία στην Τούμπα. 

Αναλυτικά:




«Δεν ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι. Είχαμε και πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Δεν είναι εύκολο να βρεις τη χημεία μεταξύ των παικτών. Κάναμε όμως μια μεγάλη προσπάθεια Εάν κάποια ομάδα δικαιούνταν να κερδίσει το παιχνίδι ήταν ο ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ είχε μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς εάν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί. Όλοι γνωρίζουν ότι για εμάς στόχος είναι η κατάκτηση κυπέλλου, αλλά δεν παύει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να θέλουμε να το κερδίσουμε.

Περίμενα η ΑΕΚ να χτυπάει στην αντεπίθεση. Εμείς σκοράραμε στο ξεκίνημα, δεν μέτρησε όμως το γκολ. Εάν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Χάρηκα για τη φάση που απέτρεψα με το τάκλιν το γκολ που ενδεχομένως να δεχόμασταν και γι’ αυτό το πανηγύρισα. Χρειάζεται καμιά φορά και η τύχη, η μπάλα με βρήκε, έκανα την προβολή και αποφύγαμε το γκολ».

Για τα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα ο ΠΑΟΚ στη σεζόν και την τελική ευθεία:



«Όλα τα παιδιά φέτος, είτε βασικοί, είτε στο rotation, βοηθάνε στο μέγιστο. Όλοι μας έχουμε πει ότι δεν υπάρχει θέμα δυνάμεων. Σε κάθε τελικό πάμε να κερδίσουμε».

Για την ευκαιρία του Ολιβέιρα:

«Του είπα ότι ήταν άτυχος. Έκανε εξαιρετικό τελείωμα. Δεν υπάρχει άλλος φορ στην Ελλάδα με τέτοια ψυχραιμία και τρόπο να τελειώνει τις φάσεις. Θα μας βοηθήσει πολύ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.