Header Ads


Το ποστάρισμα Στέλιου Μανωλά μετά το Άρης-ΑΕΚ!

Το ποστάρισμα Στέλιου Μανωλά μετά το Άρης-ΑΕΚ!


Ηχηρή...παρέμβαση Στέλιου Μανωλά για ΑΕΚ - Δείτε τι σχολίασε μετά το κάζο της Ένωσης και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη

Η ανάρτηση του Στέλιου Μανωλά για το τι φταίει στην ΑΕΚ

Ο Στέλιος Μανωλάς με μια ανάρτησή του στα social media αναφέρεται στην έλλειψη φυσικής κατάστασης που υπάρχει φέτος στην ΑΕΚ.




Οι πρώην άσος των «κιτρινόμαυρων» προσπαθεί να αναλύσει το τι συμβαίνει φέτος στην Ενωση και γιατί έχει δεχθεί τόσες πολλές ανατροπές στο δεύτερο ημίχρονο.

Η πεποίθηση του είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στην φυσική κατάσταση, ενώ τονίζει ότι «στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν χωρούν αργοί παίκτες».

Η ανάρτηση του Μανωλά:

Γράφετε πολλοί γιατί δεν μιλάμε ‘ Τι να πεις και τι να γράψεις , όταν από τα πρώτα παιχνίδια διαπιστώνεις οτι η ομάδα ανεξάρτητα αν είχε καλή η κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρεε πολύ θα ήθελα να γνωρίζω τα εργομετρικά της ομάδας.



Για εμένα προσωπικά είναι βασικός παράγοντας για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας ένα είναι σίγουρο ότι δίχως άριστη φυσική κατάσταση δεν μπορείς να παίξεις ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο’ πέραν της φυσικής κατάστασης στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν χωρούν αργοί παίκτες ‘ όταν υπάρχουν αυτά τότε και μονο τοτε μπορείς να εκμεταλλευτείς και να αξιοποιήσεις τα προτερήματα των παικτών που σε μια ΑΕΚ πρέπει να είναι δεδομένα ‘ δεν θυμάμαι να έχουν συμβεί στο παρελθόν τόσες ανατροπές στο αποτέλεσμα και ολες στο δεύτερο ημίχρονο’ ΟΦΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΚΑΙ δεν ξερω πόσες φορες η ήττα ήρθε στο δευτερο ημίχρονο!

Τι σημαίνει αυτο οτι η ομάδα δεν εχει καλή φυσική κατάστασης’ δεν ακουσα ούτε διάβασα κάποιον να το αναφέρει’ σίγουρα υπάρχουν και αλλοι λόγοι για τους οποίους η Ομάδα τα τελευταία χρονια δεν βρίσκει το δρόμο για τη κορυφή



Αυτούς τους λόγους τους γνωρίζουν οι άνθρωποι που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα’ ωρες θα Μπορούσαμε να συζητάμε για το τι φταίει ‘ η κριτική μετα από αποτυχίες ειναι εύκολη ‘ εγώ δεν θα το κάνω’
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.