Header Ads


«Από την αρχή της σεζόν στην "Αγια Σοφιά" η ΑΕΚ!»

«Από την αρχή της σεζόν στην "Αγια Σοφιά" η ΑΕΚ!»


Πότε θα γίνει το πρώτο test event, ποιο φιλικό θα δώσει εκεί η ΑΕΚ τον Αύγουστο - Όλα όσα αποκάλυψε γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ

Την πίστη ότι η ΑΕΚ δεν θα χρειαστεί να περιμένει και θα προλάβει να μπει στο γήπεδο από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τα δεδομένα για Γκούντγιονσεν.




Εφικτό είναι πλέον το ενδεχόμενο να μπει η ΑΕΚ χωρίς καθυστέρηση στο νέο της «σπίτι», όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι τον Ιούλιο θα γίνει το πρώτο test event στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena» και τον Αύγουστο ένα από τα φιλικά θα διεξαχθεί εκεί.

Σημείωσε λοιπόν ότι ενδεχομένως να μη χρειαστεί να περιμένει η ομάδα και να δώσει παιχνίδι σε άλλο γήπεδο, καθώς υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει να μπει από την αρχή της σεζόν στο δικό της.



Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι οι μεταγραφές θα γίνουν με συνεργασία των Αλμέιδα-Κουχάρσκι (αλλά κατόπιν του στίγματος που έχει δώσει ο προπονητής), ενώ για το θέμα Γκούντγιονσεν, τόνισε ότι η ΑΕΚ τον θέλει ως ανώτατη αρχή στην ομάδα και στις επαφές που έγιναν μαζί του διαπιστώθηκε έδαφος για συνεργασία.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.