Header Ads


«Ιδανική λύση για ΑΕΚ ο Πόνσε!»

«Ιδανική λύση για ΑΕΚ ο Πόνσε!»


«Φωτιά» στα μεταγραφικά της ΑΕΚ βάζει γνωστός δημοσιογράφος - Τι «παίζει» με Πόνσε!

Την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να κρατήσει τον Άμραμπατ στην ΑΕΚ και το απόλυτο «κούμπωμα» που θα έκανε ο Πόνσε στο επιθετικό πλάνο του προπονητή υπογράμμισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.




Στο πλήθος ανακατατάξεων που αναμένονται στην ΑΕΚ -τόσο σε επίπεδο στελέχωσης, όσο και επίπεδο παικτών- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, υπάρχουν εντατικές επαφές (και ήδη κάποιες συμφωνίες) του Δημήτρη Μελισσανίδη για να μπουν τουλάχιστον 2-3 νέα στελέχη στην ομάδα.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, τόνισε ότι ο Μάνταλος επιμένει προς το παρόν να φύγει, ότι θ’ αναζητηθεί φόρμουλα για ν’ αποχωρήσει ο Βράνιες και ότι ο Ματίας Αλμέιδα εκτιμά πολύ τις δυνατότητες του Μοχαμάντι.



Εξάλλου, υπογράμμισε ότι ο προπονητής θέλει πολύ και τον Άμραμπατ (πιστεύοντας ότι μπορεί να τον «ψήσει»), ενώ αναφερόμενος στο επιθετικό πλάνο που έχει στο μυαλό του (με δυο φορ που θα έχουν προφίλ βασικού), τόνισε ότι θα ταίριαζε απόλυτα ως περίπτωση ο Εζεκιέλ Πόνσε.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.