Header Ads


Η νέα ομάδα Σουάρες μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η νέα ομάδα Σουάρες μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης!


Βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Ο Λουίς Σουάρες θέλει να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, δείτε που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του - Η Ατλέτικο πάει για το «μπαμ» με τον αντικαταστάτη του!
Τα πάνω κάτω ετοιμάζεται να φέρει στην La liga η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Ισπανικά ΜΜΕ, ο Λουίς Σουάρες επιθυμεί την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα!




Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η Marca, Λουίς Σουάρες θέλει να επιστρέψει στο Καμπ Νου και θα ήταν πρόθυμος να μειώσει τον μισθό του προκειμένου να συμβεί αυτό.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός που εξακολουθεί να αγωνίζεται για την Ατλέτικο Μαδρίτης αυτή τη σεζόν δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, το μυαλό του Σουάρες φαίνεται πως δεν έφυγε ποτέ από την Καταλονία όπου και σκοπεύει να κάνει τα πάντα, ακόμη και να προσαρμόσει τις απαιτήσεις του στα οικονομικά δεδομένα της Μπαρτσελόνα με στόχο να ντυθεί εκ νέου στα Μπλαουγκράνα.



Ο Σουάρες θέλει Μπαρτσελόνα – Αυτόν θέλει για αντικαταστάτη του η Ατλέτικο!

Από την δική της πλευρά όμως, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν φαίνεται πως μένει με σταυρωμένα τα χέρια καθώς όχι μόνο έχει εντοπίσει τον στόχο της για την αντικατάσταση του Ουρουγουανού αλλά και στοχεύει αρκετά ψηλά!

Ειδικότερα, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε φαίνεται πως έχει λοκάρει έναν συμπατριώτη του που είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την νυν ομάδα του.



Ο λόγος για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον Αργεντίνο να βρίσκεται στην έξοδο από την Ίντερ καθώς επιθυμεί να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και αυτό δεν αποκλείεται να γίνει προς την Μαδρίτη.

Ο Αλεχάντρο Καμάνο , ο ατζέντης του Λαουτάρο, μίλησε στο «Como Te Va Benedetto con Marcelo Benedetto» στο «Radio Colonia» για την πιθανή αποχώρηση του Αργεντινού επιθετικού από την Ίντερ λέγοντας πως ελπίζει ότι θα παίξει σε μια μεγάλη ομάδα και μπορεί να αγωνιστεί στο Champions League καθώς έχει πολλά να πετύχει.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.