Header Ads


Υπόθεση Αιδηψού: Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε γατάκι σε ταβέρνα

Υπόθεση Αιδηψού: Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε γατάκι σε ταβέρνα


Συνελήφθη! Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση..

Εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (2/5) ο άνδρας που κλώτσησε το γατάκι σε ταβέρνα της Αιδηψού




Ο άνδρας που κλώτσησε το γατάκι σε ταβέρνα της Αιδηψού, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

«Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι. Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.


Το χρονικό

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί της Δευτέρας ένα αποτρόπαιο βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να κλωτσά ένα γατάκι. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο άνδρας που κλώτσησε το άτυχο ζώο σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, ζήτησε συγγνώμη για την εξοργιστική πράξη του, έπειτα από την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ανεκδιήγητο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O ίδιος φαίνεται να «ζητά και τα ρέστα» μέσα από το τελευταίο βίντεο που ανάρτησε στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος και ξεσπά για την έκταση που έχει πάρει το στιγμιότυπο με τον ίδιο να κλωτσάει γατάκι αφού πρώτα του κερδίζει την εμπιστοσύνη δελεάζοντας το με φαγητό.



«Σιγά που σκοτώσαμε το γατί ρε μ@@@», λέει μεταξύ άλλων ο άντρας ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για την πράξη του.

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@. Δεν κλωτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στην παραλία», είπε σε κάποια από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες με ζώα σε μία προσπάθεια να πείσει ότι είναι φιλόζωος και όχι κακοποιητής ζώων όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.