Header Ads


Η αλήθεια για Βράνιες-Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ!

Η αλήθεια για Βράνιες-Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ!


Τι συμβαίνει με τον Βόσνιο στόπερ, αλλά και με τον Λε Ταλέκ στη τελική ευθεία των play offs.

Το γεγονός πως παρά τις σοβαρές απουσίες που είχε η ΑΕΚ σε επίπεδο ειδικά εναλλακτικών λύσεων, έμειναν και δύο ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΟΚ με απόφαση προπονητή, δημιούργησε φυσικά αρκετή συζήτηση. Μιλάμε για τους Όγκνιεν Βράνιες και Νταμιέν Λε Ταλέκ. Και περισσότερο για τον πρώτο, που έχει μεγαλύτερη παρουσία στη σεζόν σε σχέση με τον Γάλλο και θεωρείται βασικός.




Η κουβέντα έφτασε στο να ακουστεί μέχρι και πως δύσκολα θα μπει ξανά φέτος σε αποστολή ο Βράνιες, ενδεχομένως και ο Λε Ταλέκ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το συμπέρασμα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου από την εικόνα των προπονήσεων τη προηγούμενη εβδομάδα, ήταν πως οι δύο παίκτες δεν είχαν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν εν όψει ΠΑΟΚ, στη ψυχολογία του γκρουπ στο οποίο έχει αποφασίσει να βασιστεί στα ματς που μένουν. Αυτό σημαίνει προφανώς πως δεν είδε την ένταση που ήθελε, ενδεχομένως και κάποια άλλα πράγματα που φυσικά μόνο μέσα στην ομάδα μπορείς να τα διακρίνεις. Πήρε λοιπόν το ρίσκο, ειδικά στη περίπτωση του Βράνιες, να τηρήσει απαρέγκλιτα αυτό που φαίνεται να αποτελεί στρατηγική της ομάδας στη παρούσα φάση.

Αυτό δε σημαίνει πως έχει τελειώσει η σεζόν γι΄αυτούς τους δύο. Ειδικά για τον Βράνιες δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση αυτό, αλλά και για τον Λε Ταλέκ, θεωρητικά τουλάχιστον οι προϋποθέσεις ίδιες είναι. Το θέμα της απαιτούμενης έντασης και αφοσίωσης κρίνεται στο διάστημα ανάμεσα στα παιχνίδια. Κάλλιστα όπως έκρινε ο Οφρυδόπουλος πως δε μπορούσε να βασιστεί σε κάποιον από αυτούς τους δύο και ίσως έπρεπε να δώσει κι ένα μήνυμα πριν τον ΠΑΟΚ, μπορεί να κρίνει αλλιώς ανάλογα με όσα θα δει στις προπονήσεις εν όψει Παναθηναϊκού. Καμιά απόφαση για παραγκωνισμό δεν υπάρχει.



Όσον αφορά τον Βράνιες, η αλήθεια είναι πως κατά κανόνα σε διαστήματα που αμφισβητείται και γενικά αν δε νιώθει αναντικατάστατος, δε το διαχειρίζεται σωστά. Φέτος είναι... τύπος και υπογραμμος στη καθημερινότητα της ομάδας, αλλά όσοι τον έχουν ζήσει μέσα στην ΑΕΚ όλα τα χρόνια που φορά τη φανέλα της, ξέρουν να διακρίνουν πράγματα από τη συμπεριφορά του μέσα στις προπονήσεις.

Ωστόσο στην περίπτωση του αποκλεισμού του από την αποστολή με τον ΠΑΟΚ, αντέδρασε θετικά. Πήγε στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε και στο ξενοδοχείο της ομάδας. Έδειξε μια διάθεση να δηλώσει παρών και μένει να δούμε αν θα δοθεί συνέχεια με την εικόνα του μέσα στην εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.



Για τον Λε Ταλέκ είναι διαφορετικά τα πράγματα μάλλον, στο πως αντιμετωπίζει αυτή τη κατάσταση. Από την αρχή της σεζόν δεν έχει νιώσει κομμάτι της ομάδας, δεν έχει παίξει πολύ, είναι σαφώς απογοητευμένος.  Παρόλα αυτά, είναι και με τον Λε Ταλέκ καθαρά θέμα δικής του προσέγγισης, αν θα κληθεί να παίξει κάποιο ρόλο ως το τέλος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.