Header Ads


Ο πρώτος που «τελειώνει» από την ΑΕΚ μετά τον Άρη!

Ο πρώτος που «τελειώνει» από την ΑΕΚ μετά τον Άρη!


Ποιος είναι το Νο1 φαβορί για να είναι ο πρώτος που αποχωρεί - Όλοι περιμένουν τις αποφάσεις Μελισσανίδη
Η ΑΕΚ έχασε την θέση της στο επόμενο Conference League και μετά το 1987 (πλην της χρονιάς του υποβιβασμού) χάνει την Ευρώπη για αγωνιστικούς λόγους.




Το κλίμα στην Ένωση είναι αρκετά «βαρύ». Ο κόσμος είναι εξοργισμένος και για αυτό έφτασε σε μπαράζ αποδοκιμασιών στα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης και Αθήνας, όπως και στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει δώσει ακόμη στίγμα και το πιθανότερο είναι να το έχουμε μετά και το αυριανό (20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο για το φινάλε των πλέι οφ της Super League.



Μετά το αδιανόητο κάζο να μείνει η ΑΕΚ εκτός Ευρώπης, μία ιστορική αποτυχία για το κλαμπ λίγο πριν μπει στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όλα… φωνάζουν για αλλαγές και δη μεγάλες.

Αυτή την στιγμή ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι ο πιο πιθανός να δει την πόρτα της εξόδου και μάλιστα σύντομα. Πήρε τον τίτλο του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, είχε ευθύνες σε πρώτη ομάδα, ΑΕΚ Β’ και Ακαδημίες και τελικά δεν κατάφερε να έχει πουθενά θετικό πρόσημο.




Αντ’ αυτού πολλοί έχουν να πουν αρνητικά σχόλια για το πως προσεγγίζει τα σημαντικά θέματα του κλαμπ και το ότι δεν… κόλλησε ποτέ με την χημεία του οργανισμού ΑΕΚ. Έτσι είναι το Νο1 φαβορί για να αποχωρήσει αυτή την στιγμή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.