Header Ads


Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Στάνκοβιτς!

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Στάνκοβιτς!


Είχε συνάντηση με ανθρώπους της ΑΕΚ ο μάνατζερ του Στάνκοβιτς!

Η ΑΕΚ σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση με την ατμόσφαιρα αρκετά βαριά μετά το το πέρας της φετινής σεζόν. Μία χρονιά που έφερε την ΑΕΚ σε θέση εκτός Ευρώπης.




Ο προβληματισμός εντός ομάδας είναι πολύ μεγάλος και δεδομένα άπαντες αναμένουν την στάση και απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη για πολλά πρόσωπα, μετά και την απαίτηση των οργανωμένων οπαδών για παραίτηση όλων των στελεχών του αποτυχημένου σχεδιασμού, αλλά και των έντονων αποδοκιμασιών χθες στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο φινάλε των πλέι οφ της Super League.

Οι δηλώσεις και οι σκέψεις του Μάνταλου για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Αρκετοί ποδοσφαιριστές ξανασκέφτονται το μέλλον τους, ακόμη και οι έχοντες συμβόλαιο. Όπως και ο Πέτρος Μάνταλος χθες… φωτογράφισε την αποχώρηση του από την ΑΕΚ μετά από 8 χρόνια. Κάτι που σκέφτεται εδώ και καιρό και έγινε πολύ έντονο χθες στο μυαλό του μετά τα συνθήματα εις βάρος του από τους φίλους της Ένωσης στο ΟΑΚΑ.



Ο αρχηγός της ΑΕΚ, είναι η αλήθεια ότι αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι αρεστός πια στο κλαμπ και δεν έχει την θέση που είχε εντός ομάδας. Και αισθάνεται και αυτό το… έξτρα βάρος λόγω του περιβραχιονίου, με τις απαιτήσεις να είναι μεγάλες από αυτόν. Απαιτήσεις που δεν κατάφερε να καλύψει ποτέ, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι το περασμένο Σάββατο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων αρνήθηκε να πάει να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ο Μάνταλος (33 παιχνίδια φέτος, με 4 γκολ και 11 ασίστ σε 2.135 αγωνιστικά λεπτά)) έχει συμβόλαιο που φτάνει τις 800.000 ευρώ και αυτό εκπνέει το 2024. Μένει να φανεί αν επιμείνει πια στην πρόθεση του για αποχώρηση, πως και με ποιό τρόπο θα γίνει αυτή…

Συνάντηση μάνατζερ Στάνκοβιτς με ΑΕΚ

Επίσης, ένας από τους παίκτες που εξέφρασε φέτος (δημοσίως και εντός αποδυτηρίων) τον έντονο προβληματισμό του για την κατάσταση και την λειτουργία της ΑΕΚ είναι και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ο βασικός γκολκίπερ της Ένωσης (23 συμμετοχές, δέχθηκε 28 γκολ, 7 clean sheets) μάλιστα είχε και το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο που τον ανάγκασε να χάσει μεγάλο κομμάτι της χρονιάς, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση του. Κάτι που αποτυπώνεται και τώρα με την ΑΕΚ εκτός Ευρώπης.



Ο ατζέντης του Στάνκοβιτς ήρθε στην Αθήνα προ ημερών και έκανε συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μία συνάντηση που είχε προγραμματιστεί να γίνει τώρα στο τέλος της χρονιάς, αλλά δεν έβγαλε αποτέλεσμα μιας και όλα δείχνουν… ρευστά αυτή την εποχή στην ΑΕΚ. Ειδικά σε πρόσωπα πέριξ του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Να θυμίσουμε ότι ο Αυστριακός γκολκίπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και η Ένωση πλήρωσε 1,2 εκατ.ευρώ στην Σάλτσμπουργκ για να τον αποκτήσει, ενώ δίνει στον 30χρονο τερματοφύλακα 700.000 ευρώ ετησίως.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.