Header Ads


Οι 3+1 πρώτες μεταγραφές Αλμέιδα στην ΑΕΚ!

Οι 3+1 πρώτες μεταγραφές Αλμέιδα στην ΑΕΚ!


Η απίστευτη ατάκα Αλμέιδα στους ανθρώπους της ΑΕΚ για 10άρι - Σε ποιες θέσεις ζήτησε μεταγραφές ο Ματίας Αλμέιδα
Ποιους ζήτησε ο Αργεντινός, πόσους παίκτες 11αδας ζήτησε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Τα πρώτα μεταγραφικά θέλω του Ματίας Αλμέιδα, τα οποία όλα αφορούν τον...άξονα της ομάδας, με μια ατάκα του για συγκεκριμένη θέση που θα συζητηθεί.




Έχει σηκώσει μανίκια και ήδη ασχολείται με την ΑΕΚ της νέας περιόδου. Την σχεδιάζει ενώ ήδη αξιολογεί το υπάρχον ρόστερ. Βέβαια με την ομάδα να παίζει το ευρωπαϊκό της εισιτήριο στις υπόλοιπες 4 αγωνιστικές των πλέι οφ, αντιλαμβάνεστε πως δεν είναι...σώφρων να διαρρέουν διάφορα για το μέλλον νυν "κιτρινόμαυρων" παικτών. 

Αυτό βέβαια το...απαγορευτικό δεν σημαίνει κιόλας πως ο  μεταγραφικός προγραμματισμός πρέπει ή μπορεί να περιμένει. Επαναλαμβάνω πως απο το "στρατόπεδο" της 'Ενωσης διαρρέουν ελάχιστα, όπως κι απο την πλευρά του Ματίας Αλμέιδα. Και τα οποία ονόματα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα σε Αργεντινή, Μεξικό, Αμερική είναι περισσότερο... δημοσιογραφικές εκτιμήσεις (κοινώς σε δουλειά να βρίσκονται τα ΜΜΕ και να γράφουν ονοματα που στο παρελθόν είχαν κάποια σχέση με τον κόουτς).



Τι άκουσε, λοιπόν, η στήλη απο  πολύ έγκυρα... χείλη; Πως  η πρώτη διάγνωση του Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ και κατα επέκταση τα μεταγραφικά του θέλω ενόψει καλοκαιριού συνοψίζονται στην απόκτηση τριων παικτών ενδεκάδας - κολώνες (συν ενός ακόμη) στον άξονα. Μιλάμε για 4άρι(στόπερ) - 6άρι - 10άρι! 

Κι αν δεν μείνει ο Κριχόβιακ ( τον θέλει ο Αργεντινός κόουτς, αναζητείται η ...φόρμουλά αλλά φαντάζει πολύ δύσκολο το deal με τον Πολωνό), ο Αλμέιδα θέλει και 8άρι! Χαρακτηριστικά πάντως για την μεταγραφή δημιουργικού μέσου ο Αλμέιδα φέρεται να έχει πει χαρακτηριστικά  στους "κιτρινόμαυρους" αξιωματούχους: "χρειαζόμαστε δεκάρι με...κοχόνες"!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.