Header Ads


Αλλάζουν όλα στην ΑΕΚ: Αποχωρούν 10+ παίκτες!

Αλλάζουν όλα στην ΑΕΚ: Αποχωρούν 10+ παίκτες!


Έρχεται μεγάλο... λίφτινγκ στην ΑΕΚ - Σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της Ένωσης, ποιοι παίκτες έχουν τελειώσει ήδη!
Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της και δεν αποκλείεται να υπάρξουν 10+ αποχωρήσεις μέσα στο καλοκαίρι.




Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ΑΕΚ και όλοι περιμένουν τις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει μεγάλο «λίφτινγκ» στο ρόστερ και η Livesport κάνει λόγο για 10+ παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. 

Ο Αντρέ Σιμόες αποτελεί ήδη παρελθόν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Εβγέν Σάκχοφ, αφού το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί. Από εκεί και πέρα, εκτός πλάνων θεωρείται ο Όγκνιεν Βράνιες και περίπου στην ίδια μοίρα φέρεται να βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας



Συνεχίζοντας την καταμέτρηση, ο Στράτος Σβάρνας... ψάχνεται για μεταγραφή στο εξωτερικό και, επιπρόσθετα, ερωτηματικά υπάρχουν δίπλα στα ονόματα των Μισελέν, Λε Ταλέκ, Μοχαμαντί, Τάνκοβιτς και Γέβτιτς.

Τέλος, είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται ο Μιχάλης Μπακάκης και μένει να φανεί τι θα συμβεί με τον Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.



Αξίζει να σημειώσουμε και την ξεχωριστή περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος με δηλώσεις του μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός έχει φανεί πως έχει ανοίξει ο ίδιος την πόρτα της εξόδου.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.