Header Ads


«Πρόταση της ΑΕΚ για Μπεναβίδες!» (vids)

«Πρόταση της ΑΕΚ για Μπεναβίδες!» (vids)


Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον 24χρονο αμυντικό χαφ της Ιντεπεντιέντε, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, για συμβόλαιο μέχρι το 2026

Η ΑΕΚ θέλει τον Ουρουγουανό αμυντικό χαφ της Ιντεπεντιέντε, Κάρλος Μπεναβίδες! Την αποκάλυψη αυτή κάνει δημοσίευμα στην Αργεντινή με τον δημοσιογράφο, Λουίς Μέρλο, να αποκαλύπτει πως η Ένωση έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον 24χρονο χαφ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, για συμβόλαιο έως το 2026 με καλές αποδοχές.



Πρόκειται για παίκτη που το 2018 η Ιντεπεντιέντε έδωσε 2,5 εκατ. δολάρια και πήρε το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη από την Ντεφενσόρ της Ουρουγουάης. Φέτος ο Μπεναβίδες έχει 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ηταν ένα από τα μεγαλύτερα πρόσπεκτ της Ουρουγουάης και για αυτό δόθηκαν αυτά τα χρήματα για την απόκτηση του που σπάνια δίδονται από ομάδες της Αργεντινής όμως χτυπήθηκε από ατυχίες με δύο ρήξεις χιαστών και για τον λόγο αυτό σταμάτησε η ανοδική του πορεία.

Από τον Φεβρουάριο που ξεκίνησε η σεζόν ήταν βασικός σε ολα τα πρώτα παιχνίδια μέχρι τα μέσα Μαρτίου που σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή καθυστερούσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του παρά την επιθυμία της ομάδας του. 

Η ΑΕΚ έχει οργανώσει ταξίδια στη Νότιο Αμερική και μένει να δούμε αν ο Μπεναβίντες είναι τελικά αποτέλεσμα αυτής της προεργασίας.

Με δεδομένο πως η ΑΕΚ το καλοκαίρι θα κινηθεί για δύο αλλά ίσως και τρία κεντρικά χαφ είναι πιθανό να επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα αφού εκτός απο βασικούς ψάχνει και παίκτες ρόστερ.  



Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Το συμβόλαιο του Κάρλος Μπεναβίδες με την Ιντεπεντιέντε λήγει στις 30 Ιουνίου, οπότε ο Ουρουγουανός είναι τώρα σε θέση να διαπραγματευτεί με άλλο σύλλογο και να υπογράψει προσύμφωνο. Η Ιντεπεντιέντε αγόρασε το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη από την Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ της Ουρουγουάης για 2,5 εκατ. δολάρια το 2018. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ έχει έτοιμη πρόταση να πάρει τον Μπεναβίδεζ. Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του Ουρουγουανού για να του παρουσιάσει επίσημη πρόταση: συμβόλαιο μέχρι το 2026 και καλές αποδοχές. Αυτό περιπλέκει τις πιθανότητες της Ιντεπεντιέντε να πείσει τον παίκτη να επεκτείνει το συμβόλαιό του με το σύλλογο. Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπεναβίδες μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και δεν θα αφήσει κανένα οικονομικό όφελος στην ομάδα. Σήμερα θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των μάνατζερ του παίκτη. Σε αυτή θα παρουσιαστεί νέα πρόταση στον Ουρουγουανό για επέκταση του συμβολαίου. Από εκείνη τη στιγμή όλα θα είναι στα χέρια του Μπεναβίδεζ και του εκπροσώπου του».






ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.